Kategoridiskussion:Esoterik

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Folketro Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketro, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketro-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hansjorn skrev "ot:14 - ikke 14.1, der svarer til kategorien" som begrundelse for at ændre kategori fra Kategori:DK5 14.1 til Kategori:DK5 14, men det er en misforståelse. DK5-kategorierne skal netop svare til de øvrige kategorier, hvis de skal give mening. Hvis jeg slår op på 14, forventer jeg at finde gruppen "Okkultisme", ikke dens undergrupper. --Palnatoke 7. jul 2005 kl. 06:24 (CEST)

Untitled[redigér wikikode]

Det kan du godt have ret i - jeg efterlyste en alias-funktion i forbindelse med kategorier, hvor man kunne lænke direkte. Men nederst på en kategoriside ser man jo overgruppen eller -grupperne, for esoterik bør det være 14 Filosofi - altså hvor 14 = Filosofi. Det kan synes mærkeligt, men det virker på den måde, når du ser nærmere efter.--hansjorn 7. jul 2005 kl. 07:52 (CEST)
Ikke helt - når vi nu ikke kan have alias-kategorier, er det noget bedre at sætte DK5-kategorierne som overkategorier end som parallel-kategorier. --Palnatoke 7. jul 2005 kl. 08:01 (CEST)
Det må vi nok diskutere nærmere, for det er temmelig afgørende for, om lænkning mellem alfabetiske- og DK5-kategorier kan lade sig gøre. Jeg vil foreslå, at vi flytter diskussionen til det sted, hvor Heelgrasper oprindelig kom med sit forslag om et lille kompromis .. hvor var det nu .. Kategori diskussion:DK5 Decimalklassedeling - diskussionen blev jo aldrig afsluttet. --hansjorn 7. jul 2005 kl. 09:24 (CEST)