Kategoridiskussion:Fæstningsanlæg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne kategori burde omdåbes til Fæstninger og borge, da forskellen på en fæstning og borg er nærmest ikke eksisterende. Dette er begge bygningsanlæg, der er grundlagt med forsvar for øje - modsat f.eks. slotte!--Christophersen 28. apr 2009, 22:17 (CEST)
Efter at have arbejdet med denne kategori - må jeg revidere min holdning. Fæstningsanlæg er måske nok den rette betegnelse for denne kategori, hvis man definere Fæstingsanlæg som et overordnet begreb - se Fæstning. Men måske at det bør præciseres i indlevning til kategorien!--Christophersen 28. apr 2009, 23:55 (CEST)