Kategoridiskussion:Folketingsmedlemmer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kunne det ikke være en ide, at kategorien var opdelt i en kategori med de nuværende medlemmer (i princippet forholdsvis overskuelig, 179 personer) og en kategori med tidligere (i princippet ganske omfattende)? Det kræver naturligvis mere vedligehold. --Olejasz 8. jan 2006 kl. 16:48 (CET)

En mindre vedligeholdelseskrævende opdeling ville være efter periode. --Palnatoke 8. jan 2006 kl. 17:52 (CET)
Eksempelvis Kategori:Folketingsmedlemmer efter periode som overkategori for Kategori:Folketingsmedlemmer i 1800-tallet, Kategori:Folketingsmedlemmer i 1900-tallet og Kategori:Folketingsmedlemmer i 2000-tallet, hver underinddelt i årtier og med de nyeste årtier underinddelt efter år? --Palnatoke 8. jan 2006 kl. 17:59 (CET)
Der er i alle fald den fordel ved dit forslag, at det giver en bedre organisering af de tidligere folketingsmedlemmer, og man kan få et overblik over, hvem der var aktive i en given periode. Vi skal imidlertid være opmærksomme på, at der findes en del medlemmer, som har siddet i mere end 30 år, og som derfor i givet fald kan være med i kategorier, som strækker sig over 4 eller flere 10-årsperioder. Det synes jeg imidlertid umiddelbart, at vi kan leve med. --Olejasz 8. jan 2006 kl. 22:26 (CET)
Jeg har nu oprettet de første kategorier - det er naturligvis et større sorteringsarbejde, men sådan er det jo bare. --Palnatoke 8. jan 2006 kl. 22:44 (CET)