Spring til indhold

Kategoridiskussion:Folketingsmedlemmer fra CD

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Erhmm... Folketingsmedlemmer fra CD? Den skal der vist gøres noget ved... (skrev Njalle (husk at signere diskussionsindlæg!)

Ikke med mindre du har tænkt dig at forfalske danmarkshistorien. CD er et parti, der i mange år havde medlemmer i folketinget . Artikler om disse anbringes i denne kategori. Hvad er problemet? --Heelgrasper 3. jan 2006 kl. 22:43 (CET)
Kategorinavnet siger ikke noget om det er nuværende folketingsmedlemmer - den slags kan ændre sig ganske hurtigt, så lad os bare holde fast i systemet. --Palnatoke 3. jan 2006 kl. 22:48 (CET)
Netop som Palnatoke har gennemskuet, så handler det om, at det ikke er nuværende folketingsmedlemmer. Personligt føler jeg, at der fremkommer en form for forvirring, når man skriver det sådan. Det virker som om (for mit vedkommende), at der er tale om nuværende folketingsmedlemmer. Jeg er uenig i, at det ændrer sig hurtigt. Der går efter al sansynlighed 3-4 år før en ny chance fremkommer, endvidere er chancen ikke særlig stor. Så helt ærligt, ville det ikke være bedre at skrive tidligere folketingsmedlemmer? Njalle 3. jan 2006 kl. 22:58 (CET)
Sådan virker det ikke på mig. Jeg tror heller ikke, at Kategori:Danske regenter kun indeholder artikler om Danmarks nuværende regenter. Ligeledes forventer jeg også, at bogen Danmarks konger og dronninger fra Gyldendal behandler både den nuværende dronning og tidligere regenter. Sådan kunne man også gå videre med Kategori:Danske fodboldspillere, som jeg også synes det ville være unaturligt at dele ved at oprette en Tidligere danske fodboldspillere. --Heelgrasper 3. jan 2006 kl. 23:07 (CET)
Det nuværende system gør at vi slipper for at have døgnbemanding - tidligere folketingsmedlemmer er ikke sjældent suppleanter og bliver faktisk indkaldt. Tænk også på Wallait Khan og hans partihistorik. Det kan hurtigt blive broget at holde ajour. Så hellere fortælle historien i teksten. --Palnatoke 3. jan 2006 kl. 23:14 (CET)
Vi er forøvrigt heller ikke for nuværende altid specielt kvikke til at få ændret folketingsmedlemmers status i artiklerne, så kategorierne vil formodentlig også rode i det. Et eksempel er Bodil Kornbek, som først 30. oktober 2005 blev opdateret med, at hun ikke længere var medlem af folketinget. --Heelgrasper 3. jan 2006 kl. 23:18 (CET)