Kategoridiskussion:Herregårde i Kalundborg Kommune

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Untitled[redigér wikikode]

I praksis er der vist ikke det store problem, men det er noget rod at etablere en struktur, hvor Kalundborg Kommune i dens 2007-udgave er en delmængde af det Holbæk Amt, der lukkede i 1970. --Palnatoke 9. mar 2007 kl. 22:47 (CET)

Min umiddelbare indskydelse var da også, at lægge kategorien direkte under herregårde i Danmark, men et par stykker hæger om de gamle administrative enheder og dem ville jeg ikke lægge mig ud med. Som du påpeger, så er der i dette tilfælde ingen arealmæssig konflik. Baggrunden for at oprette kategorien var, at ikke alle der måtte lægge søndagsturen omkring Kalundborg måske var klar over, hvilken udstrækning Holbæk Amt havde. --Lcl 9. mar 2007 kl. 22:59 (CET)