Kategoridiskussion:Internetteknologi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvad er det præcise formål med denne kategori? Skal det være en "fællesmængde" for datalogi og Internettet? Hvilke typer artikler skal lande her? --Rune Magnussen 8. mar 2005 kl. 23:36 (CET)

Da jeg oprettede kategorien, var det ud fra en overvejelse om at datalogi-kategorien var uoverskuelig, og at internet-kategorien handlede om, hvad man kunne finde på internettet, og at det kunne være nyttigt at have netop en internetteknologi-kategori. --Palnatoke 10. mar 2005 kl. 20:58 (CET)
OK. Det er stort set sådan jeg har brugt kategorien. Der er et par grænsetilfælde, som f.eks. hjemmeside, der lige så godt kunne være i Internet-kategorien. Nu er datalogi-kategorien i det mindste kommet ned på 140 artikler. --Rune Magnussen 10. mar 2005 kl. 22:13 (CET)