Kategoridiskussion:Krige

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Herlig kategori, denne krige, for dem er der jo mange af. Jeg fandt frem til den via treårskrigen - hvor den var markeret, måske fordi ordet krig indgik i artiklens titel. Den er da heldigvis også blevet underinddelt, men det viser nogle af de problemer en generel kategorisering fører med sig.

Det er derfor jeg arbejder med DK5-systemet, fordi jeg tror, at nogle har fundet frem til en viden dér, som vi kan bygge videre på, frem for at opfinde den på ny. --WIKIng 30. nov 2004 kl. 23:19 (CET)


Er der nogen der kan forklare hvorfor man ikke kan sortere alfabetisk i denne kategori (Spanske borgerkrig og Nordiske syvårskrig) - og hvorfor står den spanske borgerkrig 2 gange ? Er der noget jeg har overset, eller er der noget galt? Nico 24. maj 2005 kl. 18:24 (CEST)


Ville artiklerne i kategorien Krige ikke være nemmere at organisere, hvis vi som på engelsk wikipedia inddelte krige efter lande og regioner? Kasper Holl 22. Juli 2005 kl. 11:05 (CEST)


Der burde være overensstemmelse mellem om der bliver brug "Den" foran krigen eller der ikke gør. Jeg synes at det bør være uden, altså "Nordiske syvårskrig" og "Spanske borgerkrig" og ikke "Den nordiske syvårskrig" og "Den spanske borgerkrig". Santac 22. sep 2006 kl. 17:52 (CEST)