Kategoridiskussion:Kristne fra Canada

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Canada Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Canada, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Canadarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kriterier?[rediger kildetekst]

Jeg syntes at der savnes nogle kriterier for indlemmelse i denne kategori? Hvad er en Kristen fra Canada? En aktivt troende? En til-husbehov-kristen? F.eks. kan jeg ikke finde nogen kilder til at Mike Myers er aktiv kristen eller i det hele taget går op i religion? Mvh Knud Winckelmann 9. nov 2011, 19:51 (CET)

Jeg har indsat et kriterie i kategorien om at en kristen fra canada, er en Canadier der er medlem af en nuværende eller tidligere kristen kirke. Hvad synes du om det kriterie for kategorien? Mvh. Trade 9. nov 2011, 20:46 (CET)
Hmm, men hvis man er tidligere medlem, er man så stadigt kristen? Og, igen, hvordan definerer du medlem? Aktiv missionær eller juleaftenskirkegænger?
Jeg har ingen problemer med at artiklerne skal kategoriseres, men jeg syntes at der skal være 100% klare retningslinier og, ikke mindst, kilder. Jeg kan kun finde en enkel, ikke speciel god, kilde til at Mike Myers er vokset op i et kristent hjem, hvilket jo ikke behøver betyde at han identificerer sig som troende eller med kristendommen i det hele taget? Mvh Knud Winckelmann 9. nov 2011, 20:54 (CET)
Det med at man skal være medlem af en kirke, er vel kun et kriteriet for at man automatisk kan komme i kategorien. Hvis man ikke er medlem, eller har meldt sig ud kan man sikkert stadigvæk komme i kategorien, hvis der er kilder i artiklen der beviser at personen er kristen (både aktiv missionær og juleaftenskirkegænger), Fx. et interview hvor personen selv betegner/beskriver sig selv som kristen. Mvh. Trade 9. nov 2011, 22:05 (CET). Er det den her kilde du snakker om [1]? Mvh. Trade 9. nov 2011, 22:09 (CET)
Nej, det var denne: http://www.chacha.com/question/is-mike-myers-a-christian. Jeg fandt desuden også lige over denne her http://wiki.answers.com/Q/What_religion_is_Mike_Myers, som antyder at han ikke er kristen, hvis religiøs overhovedet. Det er dog ikke noget, som jeg ville mene er reelle kilder.
Men hvis det er tydeligt kildebelagt at en biograferet er udøvende kristen eller generelt identificerer sig som kristen, så for min skyld ingen alarm. Knud Winckelmann 9. nov 2011, 22:18 (CET)
  • Kategorien er for bred - 1. Der er utrolig mange kristne, 2) På eng:WIKI er der ligene kategorier, men de omhandler konfessioner. Det kunne man evt. overveje i sted for?Orwell123 9. nov 2011, 20:06 (CET)