Kategoridiskussion:Lokaliteter i Stevns Kommune

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Afgrænsning?[rediger kildetekst]

"Denne kategori omfatter bebyggelser, stednavne og landsbyer med under 200 indbyggere i Stevns Kommune" og den har Kategori:Byer i Stevns Kommune som overkategori, men det giver jo ikke mening - overkategorien rummer artikler om byer og landsbyer i Stevns Kommune, så hvad skal være hvor? Og hvordan skal denne kategoris beskrivelse i øvrigt læses? Er "med under 200 indbyggere" alene koblet til landsbyerne, eller skal det også gælde for bebyggelser og stednavne? Hvordan kan et stednavn i øvrigt have indbyggere? --Palnatoke 2. apr 2010, 16:20 (CEST)

Jeg har nu lavet nogle ændringer i kategoribeskrivelsen, der skal gøre det lettere at forstå indholdet. Formålet med kategorien er at rydde op i kategorien Kategori:Byer i Stevns Kommune, således at at indholdet i denne kategori kun vedrører byer (dvs. ifølge Danmarks Statistik min. 200 indbyggere). Den nye kategori fungerer dermed som en underkategori til denne kategori. Det er ikke 100% præcist, men mere præcist end før.--Patchfinder 2. apr 2010, 16:47 (CEST)
Hvis den ene kategori vedrører bebyggelser med over 200 indbyggere og den anden vedrører bebyggelser med under 200 indbyggere, er der jo ingen grund til at have den ene som overkategori til den anden - tværtimod. --Palnatoke 2. apr 2010, 16:51 (CEST)
Det er en holdning man kan have, men det forudsætter at kategorien Kategori:Stevns Kommune er oprettet (Den kan jeg se at du netop har oprettet :-)). Desuden har jeg den holdning at Kategori:Lokaliter i Stevns Kommune, gerne må være en underkategori til Kategori:Byer i Stevns Kommune, da det forbedrer læsevenligheden for mange, hvorfor jeg i første omgang undlod at oprette kategorien Kategori:Stevns Kommune. --Patchfinder 2. apr 2010, 17:04 (CEST)
Nej, det er ikke en holdning - det er sådan, kategorisystemet er opbygget. Hvis du vil ændre på det, må du foreslå det. --Palnatoke 2. apr 2010, 17:33 (CEST)
Ok, nej det er mindre vigtigt for mig, la os beholde det som det er bygget op.--Patchfinder 2. apr 2010, 18:13 (CEST)