Kategoridiskussion:Militære enheder fra Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne kategori er p.t. halvtom. En del af artiklerne fra Kategori:Danmarks militær ser ud til at høre til her. Jeg foreslår, at vi opretter en kategoristruktur identisk med den på enwiki, se en:Category:Military units and formations of Denmark. Hvad hedder det på dansk - Militære enheder og formeringer fra Danmark? en:Category:Regiments of Denmark bliver så til Regimenter fra Danmark. Lyder det fornuftigt? --C960657 5. jan 2010, 22:19 (CET)

Et råd: Behold betegnelsen "militære enheder". Formations kan oversættes som formationer, men ordet er ikke nødvendigt for beskrivelsen. (Formeringer er vist noget med forplantning. Interessant, men ikke relevant her ...).--Rsteen 5. jan 2010, 22:41 (CET)
O.k. - tak :-) Ved nærmere studie af artiklerne i Kategori:Danmarks militær foreslår jeg oprettelse af en underkategori, Nedlagte militære enheder fra Danmark. Der er en hel del, der ikke eksisterer mere. --C960657 5. jan 2010, 23:17 (CET)
Hermed oprettet: Kategori:Nedlagte militære enheder fra Danmark. Jeg har nu fået flyttet en del af de militære enheder væk fra Kategori:Danmarks militær og ned i enten Kategori:Militære enheder fra Danmark eller Kategori:Nedlagte militære enheder fra Danmark.
Jeg er i tvivl om, hvorvidt alle "afdelinger" i Forsvaret betegnes som enheder, fx Forsvarets Mediecenter, Forsvarsstaben eller Forsvarets Civilundervisning? Jeg går ud fra, at værnene i sig selv, Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet og Hjemmeværnet ikke betragtes som enheder, ligesom de enkelte kasernes, flyvestationer mv. heller ikke gør. --C960657 6. jan 2010, 20:28 (CET)