Kategoridiskussion:Militærfolk fra Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg fatter ikke at Major W.B.E Petersen ikke er med på listen ( kaldet Burma Peter) Han deltog under 2. verdenskrig på engelsk side bag japanske linier i junglekrig i Burma, hvor han gjorde en fremragende figur.

Peregrine Falcon

Det skyldes det simple faktum, at der ikke eksisterer en artikel om vedkommende på den danske Wikipedia og der er jo tale om en kategori her, hvor kun artikler kategoriseret som militærfolk fra Danmark optræder. Du er mere end velkommen til at oprette en artikel om ham og kategorisere den som militærfolk fra Danmark. --Heelgrasper 4. okt 2009, 01:50 (CEST)