Kategoridiskussion:Nyhedsgruppeskribenter fra Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Internet Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Internet, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Internet-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Jeg er ikke helt sikker på at hverken Hr. Vadmand eller Hr. Søndergård er begejstrede for at blive sat i kategori med Hr. Warming og Hr. Mosegård :-) Men bortset fra det, hvad er så lige pointen med denne kategori? Manga af de redigerende wikipediabrugere findes også på usenet. Er det meningen at vi skal smide os selv, dvs. vores brugerside i samme kategori, eller? -- Bruger:Wegge 25. aug 2005 kl. 20:31 (CEST)

Tjah, jeg syntes selv det er interessant at se hvilke kendte danskere der er aktive på Usenet, og håber andre vil tilføje sider så jeg kan finde dem (og måske tilføje noget til deres wiki sider). Og nej jeg mener ikke at vi skal tilføjer vores bruger-sider til den kategori, ligesom vi heller ikke skal tilføje dem til "Danske personer fra 2000-tallet" kategorien (hvor PV, NS, BW, og SM også er i kategori sammen). I det hele taget tror jeg ikke vi skal begynde at blande almindelige sider og brugersider i samme kategori. --Per Abrahamsen 25. aug 2005 kl. 20:42 (CEST)

Start en diskussion om Kategori:Nyhedsgruppeskribenter fra Danmark

Start en diskussion