Kategoridiskussion:Oscar

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kategoristruktur i denne kategori[redigér wikikode]

Der er lavet to oplæg til underkategorier i denne kategori. Se bruger:Barklund/Oscarkategorier og bruger:Malou/Oscarkategorier.

Forslagene går på (postet af --Malou 13. jun 2006 kl. 18:59 (CEST)):

Struktur[redigér wikikode]

Begge forslag involverer underkategorier.

Nationalitet som underkategori?[redigér wikikode]

Skal der laves kategorier efter nationalitet? Fx Kategori:Danske film med Oscar for bedste udenlandske film og Kategori:Danske instruktører med Oscar for bedste udenlandske film

Og skal det kun være danske oscarvindere, der får en særlig kategori eller alle nationaliteter?

Navngivning af sekundære kategorier[redigér wikikode]

Der er flere muligheder for navngivning af sekundære kategorier. Med sekundære menes der en supplementskategori (underkategori) til en oscarvinder-kategori (de fleste oscars gives til filmen, nogle dog til personen).