Kategoridiskussion:Påbegyndte artikler om Cubas geografi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Thyge har dag dato foreslået nærværende kategori slettet, pga. navnet "...cubansk..." han maner burde være "...Cubas...". Jeg er ikke enig i dette, thi langt størstedelen af tilsvarende katogerier listet på Wikipedia:Stubprojekt følger det, i dette tilfælde gældene, format. Jeg mener slette/flytte-forslaget bør forkastes. Venligst --Harne 26. feb 2009, 12:37 (CET)

Det afgørende er ikke, hvad de andre kaldes, men hvad der er bedst eller mest korrekt. Men hvad der så er det vil jeg ikke lige blande mig I. --MGA73 26. feb 2009, 13:50 (CET)
Det kan der jo være noget om. Som ingel vel er i tvivl mener jeg, at den nuværene løsning er både den bedste og mest korrekte. PS: Kører botten? Stubbene skal jo ændres uanset hvad, og de kan jo ændres med blot et par klik, hvis dette skulle blive aktuelt. --Harne 26. feb 2009, 13:59 (CET)
Det må være en misforståelse, at tillægsordene har sneget sig ind i de stubbe. "Cubansk geografi" må betyde noget i retning af, hvordan man underviser og forsker i geografi på Cuba og ikke, hvordan Cubas geografi er. Desuden må det være mest passende at følge analogien fra "XXX fra YYY" her også. Mvh --Sir48 (Thyge) 26. feb 2009, 14:19 (CET)
I dette tilfælde er det ordet "geografi" der er det væsentlige. Hvorfor det er "geografien" der har med Cuba at gøre der talesom. Modsat taler man om den "geografi" der tilhører Cuba, "geografien" er altså Cubas ejendom, men denne egenskab kan man ikke tillægge et land, kun levende væsener. --Harne 26. feb 2009, 14:55 (CET)
Desuden kan YX-debatten ikke uden videre følges her, da kategorierne i så fald måtte kaldes "...geografi fra Cuba..." --Harne 26. feb 2009, 15:28 (CET)