Kategoridiskussion:Personer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor er Personer fra Oceanien ikke i samme O-gruppe som Opfindere og Opdagelsesrejsende? Er der et eler andet oplagt som jeg ikke kan få øje på, eller er det en MediaWiki-fejl? Byrial 17. aug 2004 kl. 07:59 (CEST)

Du har ret - det ser underligt ud. Er det iøvrigt ikke uheldig at underkategorien "Kendte danske personer" alfabetiseres under "K". Den ville være nemmere at finde hvis den hed "Danske personer" og dermed alfabetiseredes under "D". "Kendte" er alligevel et overflødigt fyldord. --Surelars 17. aug 2004 kl. 10:33 (CEST)
Du har ret vedrørende Kategori:Kendte danske personer, og det er min plan at flytte dens indhold over i Kategori:Danskere på et tidspunkt og få den slettet.
For øvrigt har den nogle underkategorier Kategori:Danske personer 1500-tallet, Kategori:Danske personer 1600-tallet, Kategori:Danske personer 1700-tallet, Kategori:Danske personer 1800-tallet, Kategori:Danske personer 1900-tallet hvor det ved samme lejlighed ville være nyttigt at få skrevet lidt tekst om hvad disse skal bruges til (jeg tænker på hvor personer som lever hen over et århundredeskifte, skal placeres).
PS. Surelars, du har skrevet en del artikler om Turing Award-modtagere og lignende som ikke endnu er kategoriseret fagligt. Jeg har ikke gjort det fordi jeg er tvivl om det bedste navn for sådan en kategori. Jeg har tænkt på Kategori:Hackere, Kategori:Programmører, Kategori:Dataloger og Kategori:Edb-folk. Hvilken skal vi vælge?
Byrial 17. aug 2004 kl. 17:48 (CEST)
Jeg synes det lyder rigtigt at lade Kategori:Danskere være den samlende kategori.
Hvad angår placering i århundreder har jeg brugt det århundrede hvor den pågældende har haft flest aktive år, og/eller er mest kendt for, hvis det er nogle enkelte episoder.
Jeg mener de giver lidt tidsmæssig sammenhæng fremfor hvis alle tiders personer er i samme kategori - hvis det drejer sig om at finde vedkommende, har vi søgefunktionen
vh. Nico 17. aug 2004 kl. 18:21 (CEST)