Kategoridiskussion:Politiske partier i Grønland

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grønlands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grønland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grønlandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

På eller i Grønland[rediger kildetekst]

Bør det ikke hedde Politiske partier i Grønland? Så vidt jeg husker bruger man på Grønland når der tales om øen og i Grønland når det drejer sig om landet. -- JGC 4. jun 2007, 15:21 (CEST)

Jo, men da kategorierne ikke følger med vil det være et stort arbejde at rette.--Batmacumba (diskussion) 19. mar 2018, 13:28 (CET)
Jeg mener også vi burde bruge i formen, der er trods alt tale om et vist selvstyre. Mht. besværet, kunne en kyndig person måske lave en form for bot-redigering. --Hofkas (diskussion) 19. mar 2018, 13:34 (CET)
Der dog kun tale om 15 i alt, der skal ændres. Det er vel egentlig til at overkomme med Hotcat. Spørgsmålet er mere om det skal ændres eller ej. --Hofkas (diskussion) 19. mar 2018, 13:40 (CET)
Jeg har ændret den, da jeg synes det er oplagt at "i Grønland" i dag er den dominerende form og gradvis fortrænger "på Grønland". Jeg oprettede Kategori:Tidligere politiske partier i Grønland ved samme lejlighed. Burde måske have ventet, men der plejer ikke at være den store interesse i den type spørgsmål.--Batmacumba (diskussion) 19. mar 2018, 15:48 (CET)