Kategoridiskussion:Studieværter fra Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Her er en dobbeltkategori - vi har også Kategori:Danske tv-værter, og den siger i sin titel, at det drejer sig om tv-værter - jeg har lige ladet mig snyde og har sat et par radioværter ind her (jeg fjerner dem igen om lidt). Jeg vil foreslå, at denne kategori med overkategorien Kategori:Studieværter sammenskrives med Kat.:Danske tv-værter og dens overkategori Kategori:Tv-værter. Og har vi så brug for en kategori for radioværter? --Brams 25. apr 2006 kl. 12:41 (CEST)

Sagen har været diskuteret før i Kategori Diskussion:Studieværter. Løsningen fra dengang har åbenbart ikke været klar nok, siden Kategori:Danske tv-værter er oprettet siden og har fået "succes". --Brams 25. apr 2006 kl. 13:17 (CEST)

Enig, det er noget rod. Jeg ved ikke, om ordet studievært omfatter både tv- og radioværter, eller om det i praksis altid henviser til tv. Jeg hælder til at flytte kategorien Tv-værter ind under Studieværter og så flytte visse af de nuværende artikler fra Studieværter ned i underkategorien Tv-værter. En tv-vært behøver dog strengt taget ikke være studievært (fx optræder Søren Ryge Petersen næsten altid udendørs og ikke i et studie), men det kan vi for min skyld se gennem fingre med. Der er ikke så få artikler om radioværter, så de kunne også passende få sin egen kategori under Studieværter (i stedet for den kategoriagtige artikel, de har i dag: Radioværter). --C960657 28. maj 2006 kl. 00:06 (CEST)
Nu har vi tv-værter og radio-værter som underkategorier herunder. Folk, der alene er i det ene medie, bør være i den respektive underkategori, mens folk, der er i begge medier, kan være her. --Palnatoke 22. nov 2006 kl. 15:43 (CET)
Ja der trænger nok til en oprydning. Jeg har tilføjet 2 som tv-værter som led i oprydning i anden sammenhæng (blev opmærksom på ovennævnte problem lidt for sent).--MGA73 14. sep 2008, 18:16 (CEST)