Kategoridiskussion:Voldsteder

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Kategori Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Kategori på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Til Palnatoke - om fjernelse af Kategori:Herregårde. En kategorireference behøves vel ikke at være en delmængde - hovedsagen er vel at det er en relevant henvisning - eller hva' ?. Et voldsted er (oftest) en forhenværende herregård, så derfor kan de have interesse når man kigger efter herregårde - derfor satte jeg den på. -- Nico 26. jul 2006 kl. 11:52 (CEST)

Henvisningen bør ikke være til Kategori:Danske herregårde, af den simple grund at voldstedskategorien ikke har dén geografiske begrænsning. Man *kunne* sætte Kategori:Herregårde på, men jeg vil nok foretrække at man gør det i kategoriens tekst. --Palnatoke 26. jul 2006 kl. 11:58 (CEST)