Kerry King

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kerry King
Slayer - kerry king - live 2006.jpg
King på The Unholy Alliance tour i 2006
Information
Født 3. juni 1964
Los Angeles, Californien
Genre Thrash metal
Beskæftigelse Guitarist
Aktive år 1981 –
Pladeselskab Metal Blade(tidligere)
American Recordings
Associeret med Slayer
Megadeth
Instrumenter
Guitar

Kerry Ray King (født 3. juni 1964 i Los Angeles) er amerikansk guitarist og er mest kendt for at være et stiftende medlem af thrash metal bandet Slayer. Han var også medlem af bandet Megadeth i et enkelt år (1984).

Slayer[redigér | rediger kildetekst]

I 1981 prøvede King at finde et band, hvor han kunne blive guitarist i. Efter en periode fandt han sammen med Jeff Hanneman, og de begyndte at spille sange af Iron Maiden. King spurgte, hvorfor de ikke startede deres eget band, hvorefter Hanneman svarede: ... Fuck yeah![1] Som de fleste metalmusikere havde King langt hår, men klippede det af og barberede sig helt skaldet, da han opdagede, at han var begyndt at tabe håret.

Sangtekster[redigér | rediger kildetekst]

Kings sangtekster er mest baseret på satanistiske objekter, som han tilskriver til sin interesse for gyserfilm. Han har udtalt, at han hverken tror på gud eller satan, men det er mere interessant at skrive om satanistiske objekter, da satan er sjovere at synge om end gud. King bryder sig i det hele taget ikke om organiseret religion og beskriver det som en "krykke" til folk, der er "for svage til at kommen gennem livet på egen hånd"[2] King tilføjer derefter: "Jeg er den type, der siger, at hvis jeg ikke kan se det, så går den ikke. Og ingen kan vise mig gud."[2]

Noter[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Davis, Brian (juli 2004). "Knac.com interview with Jeff Hanneman". Knac.com. Hentet 2006-12-13.
  2. ^ a b Ultimate Guitar: Interview

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]