Kim Nowak-Zorde

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  

Kim Nowak-Zorde (født 1975 i København) er en autodidakt guitarist, kapelmester og sangskriver.

Han startede med guitaren da han var omkring de 15 år og har løbende lavet bands og sideløbende skrevet sange. Udkom i 2008 med eget projekt på Discowax/Warner under navnet Fumble sammen med Mads Brink Laursen (bassist og producer) og Sebastian Mesterton (pianist og producer)

Kim Nowak-Zorde er bl.a. kendt som kapelmester i DR's X Factor fra 2008 og frem til i dag, og er overordnet musikansvarlig på formater som X Factor, Her er dit liv, Året der gik m.fl.

Han er sangskriver på bl.a. Sanne Salomonsen's kæmpe hit Taxa samt danske Christopher's Nothing In Common, et hav af sangeplaceringer i Japan, Korea, Tyskland og Storbritannien.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.