MediaWiki-diskussion:Invert

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

På siden "Seneste ændringer" er der en funktion, som hedder "Invert selection". Dette skal naturligvis oversættes. Jeg kan dog ikke gennemskue hvad funktionen bruges til. Er der nogen der ved det?

Jeg fandt ud af det, så glem bare dette opslag. --Maitch 3. jul 2005 kl. 14:08 (CEST)
Måske du kunne forklare mig hvad den bruges til, jeg har stadig ikke fundet ud af det? --Christian List 13. sep 2005 kl. 03:29 (CEST)

Hvis du f.eks. vælger navnerummet "Kategori" i listen, krydser "Omvend markeringen" og trykker "Vis", så vil du i seneste ændringer udelukkende se alle artikler undtagen dem i kategorinavnerummet. --Maitch 13. sep 2005 kl. 13:36 (CEST)

Aaah, der kan man bare se. Den tekst er vist ikke særlig beskrivende, hvad med for eksempel "Udeluk markeringen" eller måske "Udelad ændringer fra det markerede navnerum" ? --Christian List 14. sep 2005 kl. 02:26 (CEST)

Jeg havde selv de overvejelser, da jeg kiggede på denne oversættelse. "Omvend markeringen" eller "Udeluk markeringen" er omtrent lige så beskrivende som "Invert selection" (omend "Udeluk markeringen" er en smule bedre), som jeg ikke selv fandt særlig informativ. Hvis funktionen skal være forståelig, bliver vi nok nødt til at bruge mere end to ord på det, men er det en god ide? Jeg tror det bedste vil være at skifte til den lange version, men er ikke helt sikker. Du har min støtte til at ændre teksten til en af dine forslag. --Maitch 14. sep 2005 kl. 11:29 (CEST)