Morten Langager

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

Morten Langager (født 24. marts 1971), direktionsmedlem og direktør fra Politik, Analyse & Kommunikation i Dansk Erhverv, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har desuden en bachelorgrad i samfundsvidenskab fra Roskilde Universitet.

Morten Langager har bred erfaring inden for journalistisk, kommunikation, erhvervsliv, foreningsliv og politik. Morten Langager arbejdede først i en årrække som journalist på Dagens Medicin, De 3 Stiftstidender & JyskeVestkysten samt Morgenavisen Jyllands-Posten. Fra 2001 til foråret 2010 var han kommunikationschef og særlig rådgiver i først Justitsministeriet, siden Økonomi- og Erhvervsministeriet og Udenrigsministeriet. Morten Langager var anset som en af regeringens tungeste og dygtigste rådgivere, og der var bred respekt om hans arbejde[1]. I foråret 2010 takkede han ja til jobbet som direktør for kommunikation og marketing i Danmarks største it-virksomhed, KMD. I KMD havde Morten Langager ansvaret for bl.a. kommunikation, marketing, public affairs, CSR og KMD Analyse. Siden blev Morten Langager adm. direktør i brancheorganisationen Danske Medier, hvor han bl.a. har stået i spidsen for en række nye eksterne indsatser, herunder en historisk stor kampagne for de journalistisk redigerede medier i Danmark[2][3], med 220 medvirkende medietitler som fælles afsender. Med kampagnen "Flere sider" ønskede Danske Medier at sætte fokus på mediernes betydning i et demokratisk samfund. 7. maj afholdte Danske Medier for første Mediernes Årsdag, hvor 250 mediechefer fra hele landet deltog[4][5].

Morten Langager er i dag direktionsmedlem og direktør fra Politik, Analyse & Kommunikation i Dansk Erhverv[6].

Bestyrelsesarbejde

Morten Langager blev i 2014 valgt til bestyrelsen i Dansk Erhverv, hvor han i en periode også var en af to næstformænd. Han blev tillige i 2014 valgt til bestyrelsen i IT Branchen, hvor han i en periode var medlem af foreningens forretningsudvalg.

Henvisninger[redigér | redigér wikikode]