Nathan for You

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nathan for You
Sæsoner og afsnit
Antal sæsoner 4Rediger på Wikidata
Antal afsnit 31Rediger på Wikidata
Produktion
Produktionsland USARediger på Wikidata
Udsendt
Oprindelig kanal Comedy CentralRediger på Wikidata
Links
Officiel hjemmesideRediger på Wikidata
Nathan for YouIMDb (engelsk)Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Nathan for You er en amerikansk Realityshow-baseret komedie dokumentar-tv-serie med Nathan Fielder i hovedrollen. Serien havde premiere den 28. februar 2013 på den amerikanske tv-station Comedy Central. Fielder spiller en underlig version af sig selv, der forsøger at anvende sin businessbaggrund og livserfaringer til at hjælpe kæmpende små virksomheder og folk ved at tilbyde dem fremmeartede strategier, ved at parodiere marketings-metoder og management consulting.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Serien fokuserer på Nathan Fielder, portrætteret af manden med same navn, en middeldygtig handelshøjskole-type og konsulent, hvis mål er at hjælpe små virksomheder, der kæmper med at få kunder i butikken. Hans marketing forslag er ofte bizarre og detaljerede. Et omdrejningspunkt i serien er Fielders sociale akavethed.

Omtale[redigér | redigér wikikode]

Kombinationen af Nathan Fielders vanvittige deadpan-præsentation af hans ekstreme ideer som f.eks frozen yogurt med prutsmag og lanceringen af dem i den virkelige verden med ægte menneskers ægte reaktioner er et socialt komedieeksperiment, der minder om Sacha Baron Cohens Borat og Brüno. Flere af ideerne har bredt sig til de regulære amerikanske nyheder, som i Dumb Starbucks, da han får en lokal café til at kopiere al indretning og produkter i gigantkæden, men bare sætte ordet dumb foran alt for at undgå retssager.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]