P.S. I Love You

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
P.S. I Love You
Instrueret af Rediger på Wikidata Richard LaGravenese
Produceret af Rediger på Wikidata Wendy Finerman, Broderick Johnson og Andrew Kosove
Manuskript af Rediger på Wikidata Richard LaGravenese og Cecelia Ahern
Medvirkende Rediger på Wikidata Hilary SwankGerard ButlerLisa KudrowHarry Connick Jr.Gina GershonJeffrey Dean MorganKathy BatesJames Marsters, Dean Winters, Nellie McKay, James Cronin, Marcus Collins og Richard Smith
Fotografering Rediger på Wikidata Terry Stacey
Land Rediger på Wikidata USA
Sprog Rediger på Wikidata engelsk
Links
iMDB Rediger på Wikidata på IMDb
Scope på scope.dk
DFI Rediger på Wikidata i DFI's filmdatabase
Noter
Dele af ovennævnte oplysninger stammer direkte fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammensteds.
Disambig bordered fade.svg For Beatles-sangen med samme navn, se Love Me Do/P.S. I Love You

P.S., I Love You er en amerikansk dramafilm fra 2007, instrueret af Richard LaGravenese. Filmen er baseret på en novelle af samme navn fra 2004 skrevet af Cecelia Ahern

Plot[redigér | redigér wikikode]

Holly og Gerry er et gift par som bor på Lower East Side af Manhattan. De er meget forelskede, men skændes af og til. Gerry dør pludseligt af en hjernesvulvst og Holly indser hvor meget han betyder for hende og hvor ubetydelige deres skænderier var.

Dybt fortivlet trækker Holly sig ind i sig selv og distancerer sig fra sine venner og familie indtil de møder op på hendes 30-års fødselsdag. Mens de alle forsøger at hjælpe hende med at organisere lejligheden, ankommer der en kage og et brev fra Gerry. Det viser sig at være det første i en række breve – der alle sammen slutter med "P.S. I Love You" – som han havde arrangeret skulle blive leveret til hende efter hans død.

Med hvert nyt følger et eventyr og giver Holly nyt mod. Holly's mor tror at Gerry's breve holder Holly fanget i fortiden. Men de hjælper hende faktisk med at komme videre.

Gerry har arrangeret at Holly og hendes veninder Denise og Sharon skal rejse til hans hjemland Irland. På deres rejse møder de sangeren William, der minder Holly om hendes afdøde mand og tilfældigvis var William og Gerry barndomsvenner. På turen afslører Denise at hun er blevet forlovet, og Sharon afslører at hun er gravid, hvilket får Holly til at få følelsesmæssige tilbagefald og trække sig ind i sig selv igen.

Holly melder sig til at modekursus og opdager, at hun har flair for at designe damesko. Hendes nyfundne selvtillid giver hende styrke til at komme ud af sin ensomhed og tilskynde sine venners lykke. Mens hun går en tur med sin mor, finder hun ud af, at det hendes mor Gerry havde bedt om levere brevene. Hun tager sin mor med til Irland. Da filmen slutter, viser Holly at hun har opgivet sin frygt for at blive forelsket igen.

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Amerikansk Stub
Denne artikel om amerikansk film er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Film