Roger (American Dad!)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Merge-arrow.svg Sammenskrivningsforslag
Denne artikel er foreslået skrevet ind i artiklen Figurer i American Dad!.   (Diskutér forslaget).
Hvis sammenskrivningen sker, skal det fremgå af beskrivelsesfeltet, at sammenskrivningen er sket (hvorfra og hvortil) eller af artiklens diskussionsside
Broom icon.svg Denne side virker ikke som en encyklopædisk artikel
 Du kan se hvad Wikipedia er og ikke er og hjælpe ved at omskrive den til en konkret og dokumenteret beskrivelse af fakta.

Roger Smith er en fiktiv figur i den amerikanske animations-tv-serie for voksne American Dad!. Figurens stemme i den amerikanske udgave leveres af skuespilleren Seth MacFarlane.

Roger medvirker i mange af American dad!. Hvor han ofte er på stoffer eller fuld han kan lide at skifte roller eksempelvis klæder han sig ud for at skifte job og hjælpe familien Smith. han bliver reddet af Stan Smith på area 51 hvor han er undsluppen fange.Som en alien han klæder sig ud som Steve Smith´s kusine for at hjælpe hans ven snot ved at give ham en kæreste hvor han "faker" den sex de har. Roger er oftes på speed coke weed heroin ecstasy osv. han er også sammen med luder og mænd han klæder sig også ud som psykolog. Han ødelægger familien Smith´s ferieture dage uger år osv.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Fiktiv person Stub
Denne biografi om en fiktiv person er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi