Skabelon:Afsnit af Venner (sæson 6)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Serie-nr. Sæson-nr. Titel Instruktør Forfatter(e) Oprindelig sendedato Gæsteskuespillere Antal seere (USA)
122 1 "The One After Vegas" Kevin S. Bright Adam Chase 23. september 1999 27,7 mio.[1]
Ross og Rachel vågner op sammen og husker intet fra aftenen før, men finder ud af, at de er blevet gift. Joeys film er endegyldigt aflyst, og han og Phoebe kører tilbage til New York i Phoebes bedstemors taxi. Monica og Chandler overvejer at gifte sig, men er ikke sikre på, om de er klar til det; de tør dog ikke rigtigt sige det til hinanden, men ender med at beslutte at flytte sammen. Ross og Rachel aftaler at få deres ægteskab annulleret, men Ross får ikke gjort noget ved det, da han ikke har lyst til at være fyren, der har tre forliste ægteskaber bag sig.
123 2 "The One Where Ross Hugs Rachel" Gail Mancuso Shana Goldberg-Meehan 30. september 1999 22,9 mio.[1]
Monica og Chandler fortæller de andre, at de vil flytte sammen. Rachel bliver glad, fordi hun tror, at de så skal bo tre sammen. Ross beslutter sig for at få ægteskabet annulleret, men det kræver også Rachel underskrift, og så er han nødt til at fortælle hende, at de er blevet gift. Da det går op for Rachel, at hun ikke skal bo sammen med Monica og Chandler, bliver hun ulykkelig, så da Ross ellers er klar til at fortælle hende om deres ægteskab, ender han i stedet med at holde om hende for at trøste hende.
124 3 "The One with Ross's Denial" Gary Halvorson Seth Kurland 7. oktober 1999 21,6 mio.[1]
Ross prøver at overbevise sig om, at han ikke har følelser for Rachel. Joey tilbyder Rachel at overtage Chandler gamle værelse, når nu han og Monica er flyttet sammen. Monica prøver at undgå at få de fleste af Chandlers ting med, fordi hun ikke synes, de matcher hendes. Dette og hvad de skal bruge det andet værelse til, fører til et skænderi mellem dem, men det går over igen. Ross og Rachel overvejer, om Rachel skal flytte ind hos Ross, hvor hun tror,, at de ikke længere er gift. Ross prøver at argumentere mod flytningen, fordi det bliver akavet, når de skal ud med andre.
125 4 "The One Where Joey Loses His Insurance" Gary Halvorson Andrew Reich & Ted Cohen 14. oktober 1999 21,1 mio.[1]
Ross får job som gæstelærer på universitetet. Joeys sygeforsikring løber ud, da han ikke har betalt den. En synsk kvinde har fortalt Phoebe, at hun skal dø inden for en uge, men ikke hvordan. Monica og Rachel sniger sig ind til Ross' forelæsning og opdager, at han bruger en britisk accent. Han forsvarer sig med, at han var nervøs, og nu kan han ikke afsløre det. Joey får brok, men vil ikke tage på hospital uden forsikring. Monica og Rachel skændes om en lysestage. Phoebes spådom holder ikke, da det er den synske kvinde, der er død. Ross forsøger at trappe sin accent ud, men alle kan høre det. Rachel opdager, at hun og Ross stadig er gift og bliver rasende. Joey får sin sygeforsikring igen.
126 5 "The One with Joey's Porsche" Gary Halvorson Perry Rein & Gigi McCreery 21. oktober 1999 22,4 mio.[1]
Joey finder nøglerne til en Porsche, som ingen synes at mangle, og han opdager, hvor gode reaktioner han får, når folk tror, at bilen er hans. Rachel flytter omsider ind hos Phoebe og tager sig i øvrigt af at få hendes og Ross' ægteskab annulleret. Hun har dog ikke rigtigt held med det, og dommeren siger, at de bliver nødt til at blive skilt. Phoebe skal passe trillingerne, og Monica og Chandler hjælper, indtil Chandler får et stykke legetøj i halsen, og de to må på skadestuen. Phoebe passer derfor børnene alene, hvilket resulterer i et værre rod i Monica lejlighed. Ross og Rachel udfylder skilsmissepapirerne, og Rachel indrømmer, at det var hende, der tog initiativet til, at de blev gift.
127 6 "The One on the Last Night" David Schwimmer Scott Silveri 4. november 1999 23,6 mio.[1]
Chandler viser Joey, hvordan man betaler regninger, men det går op, at han ikke har penge til at betale. Han vil ikke tage imod penge fra Chandler, der i stedet finder på et spil, hvor Joey vinder hver gang og derved får penge alligevel. Aftenen før flyvningerne har Rachel ikke fået pakket, så alle hjælper til. Hun og Monica tager et stort skænderi, hvor de gensidigt fortæller, hvad der irriterer dem ved hinanden. Det ender dog med, at de vender rundt på en tallerken og begynder at tale om alt det, de holder af ved hinanden, og de blevet helt ulykkelige over, at de skal skilles. Joey gennemskuer omsider Chandlers trick og bliver fortørnet. Rachel flytter til sidst ud.
128 7 "The One Where Phoebe Runs" Gary Halvorson Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer 11. november 1999 Elle Macpherson 22,7 mio.[1]
Joey får en ny beboer i lejligheden, danseren Janine, som han synes er vildt lækker. Han har svært ved at lade være med at flirte med hende, hvilket vil være akavet, når de deler lejlighed. Det viser sig dog, at Janine slet ikke tænder på ham. For at komme tættere på hinanden, nu de er flyttet sammen, tager Phoebe og Rachel ud at løbe sammen, men Rachel bliver flov over at være sammen med Phoebe på grund af hendes aparte løbestil. Til sidst prøver hun dog selv og indser, at det er vildt sjovt, hvorpå hun er ligeglad med, hvad folk tænker. Chandler opdager, hvor meget Monica er optaget af detaljer, nu hvor de er flyttet sammen.
129 8 "The One with Ross's Teeth" Gary Halvorson Historie: Andrew Reich & Ted Cohen
Tv-manuskript: Perry Rein & Gigi McCreery
18. november 1999 Elle Macpherson, Joanna Gleason, Ralph Lauren 22,1 mio.[1]
Joey er bekymret for, at Janine er ved at gøre lejligheden for piget. Phoebe dater Ralph Lauren, hvilket giver Rachel mulighed til at forbedre forholdet til Kim, hendes chef, ved hjælp af sladder. Det viser sig, at det ikke var Ralp Lauren, Phoebe datede, så Rachel prøver at finde på en dækhistorie Monica skaffer Ross en date med Hillary, og for at tage sig godt ud, gør han sine tænder hvide, men det bliver for meget, så han overvejer at bruge makeup for at dække over det. Under daten siger han ikke et ord for ikke at vise tænderne, men det går ikke i længden, og da Hillary ser tænderne, flipper hun ud. Joey bliver ret piget, da Janine lærer ham at strikke og lave blomsterarrangementer. Da Kim tror, at Rachel selv går ud med Ralph Lauren, synes hun meget bedre om Rachel.
130 9 "The One Where Ross Got High" Kevin S. Bright Gregory S. Malins 25. november 1999 Elle Macpherson, Elliott Gould, Chistina Pickles 19,2 mio.[1]
Ross og Monicas forældre kommer til Thanksgiving, men de har ikke fået at vide, at Chandler er flyttet ind hos Monica, fordi de ikke kan lide ham. Chandler planlægger derfor at prøve at omvende dem ved at være yderst charmerende. Rachel laver dessert, men blander to opskrifter, så der kommer ærter og kød i. Chandlers sleskeri stopper, da Ross diskret fortæller ham, at forældrenes manglende accept af Chandler skyldes, at da Ross i gymnasiet blev taget med pot, skød han skylden på Chandler. Han er nødt til at klare den akavede situation, men organiserer først, at alle lader som ingenting med Rachel dessert. Da Ross afslører den sande historie om potten, får det de andre til også at afsløre noget, de har gemt på. Jack og Judy er lettet over at høre sandheden og er nu glade for, at Chandler tog sig af Ross under hans "stofmisbrug" og for at "tage sig af Monica."
131 10 "The One with the Routine
The One with the Rockin' New Year
"
Kevin S. Bright Brian Boyle 16. december 1999 Elle Macpherson 22,4 mio.[1]
Janine skal danse til et tv-transmitteret nytårsshow og inviterer Joey, Monica og Ross med til optagelsen udsendelsen er forudindspillet). Imens leder Chandler, Phoebe og Rachel efter Monicas julegaver til dem. Monica og Ross vil mægtig gerne med i billedet og gør hvad de kan for at komme i kameraernes søgelys. De bruger deres "rutine", en dans de fandt på som børn, og har held med sig. Joey vil gerne kysse Janine til "nytår", men har ikke held med sig. Men da de kommer hjem, kysser Janine ham.
132 11 "The One with the Apothecary Table" Kevin S. Bright Historie: Zachary Rosenblatt
Tv-manuskript: Brian Boyle
6. januar 2000 Elle Macpherson 22,3 mio.[1]
Rachel har bestilt en apotekerdisk, men Phoebe vil hade den, fordi den er massefremstillet. Joey og Janine går ud med Monica og Chandler, men Janine synes, de er for meget, og har ikke lyst til at hænge ud med dem dagligt. Rachel fortæller Phoebe, at hun har købt disken på et loppemarked, så Phoebe elsker den. Men problemet opstår, da Ross køber en disk nøjagtig magen til. Rachel bestiller et helt nyt møblement og fortæller Phoebe, at det også stammer fra et loppemarked, men nu gennemskuer Phoebe hende, men hun bliver ikke rigtig sur, fordi hun faktisk er vild med nogle af møblerne fra butikken. På en ny dobbelt-date kommer Janine og Monica op at skændes, og det fører til, at Joey bryder med Janine, fordi vennerne betyder mest for ham.
133 12 "The One with the Joke" Gary Halvorson Historie: Shana Goldberg-Meehan
Tv-manuskript: Andrew Reich & Ted Cohen
13. januar 2000 22,3 mio.[1]
Ross har sendt en vittighed ind til et blad, men Chandler påstår, at det var hans vittighed, så han begynder at føre liste over sine vittigheder. Mens pigerne kigger i bladet, fornærmer Phoebe Monica ved at sige, at hun mener, at Rachel er et bedre valgt at gå ud med. Joey må indrømme over for Gunther, at han ikke kan betale sin regning, så han ender med at få job som tjener i Central Perk. Han forsøger at holde det hemmeligt for de andre, men da de opdager det, støtter de ham. Ross og Chandler forsøger at få Monica til at afgøre ejerskabet til vittigheden, men hun siger salomonisk, at ingen ejer en vittighed. Da Joey skal til prøve, vil Gunther ikke lade ham gå, men han går alligevel og lukker cafeen, hvilket får ham fyret. Men et ord fra Rachel til Gunther får Joey genansat.
134 13 "The One with Rachel's Sister" Gary Halvorson Historie: Seth Kurland
Tv-manuskript: Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer
3. februar 2000 Reese Witherspoon 24,1 mio.[1]
Joey overrasker vennerne ved at kræve nøjagtig betaling af dem i cafeen, men samtidig giver han smukke kvinder deres bestillinger gratis. Da Gunther finder ud af det, trækker han Joey tilsvarende i løn, hvorpå Joey udnytter et smuthul til at give gratis muffins ved at lade som om det er deres fødselsdag. Rachels forkælede søster Jill flytter ind, fordi hendes far har slået hånden af hende, efter at hun købte en båd til en ven på hans regning. Faderen håber, at hun kan lære økonomisk ansvarlighed af den eneste datter, han er stolt af, men det begynder skidt, for hun bruger sin fars kort med oplysninger, hun har lært udenad. Derudover begynder hun at gå ud med Ross til Rachels store fortrydelse. Monica er blevet sendt hjem, fordi hun er for syg til at arbejde, men hun hævder, at sygdom er noget pjat, og så forsøger hun fuldstændig snottet til at forføre stakkels Chandler til sex.
135 14 "The One Where Chandler Can't Cry" Kevin S. Bright Andrew Reich & Ted Cohen 10. februar 2000 Reese Witherspoon 23,8 mio.[1]
Vennerne kan ikke lure på Ross og Jills date, fordi han har rullet gardinerne for. Han fortæller Rahcel, at han bare har vist Jill lysbilleder af fossiler. Rachel får ham til at love aldrig at gå ud med Jill igen, men da hun opdager det, bliver hun tosset på sin søster og forsøger at gå længere med Ross. Joey, Phoebe og Monica er bekymret for Chandler, der ikke kan græde over selv de mest triste barndomsminder og beskylder ham for at være død indeni. Phoebe bliver forvekslet med en pornostjerne af en af hendes 'største fans', der fortæller det til Joey, og Gunther bakker op om det. Vennerne lejer en pornofilm med Phoebe, men Rachel opdager, at det faktisk er Ursula, Phoebes tvillingesøster. Ross fortæller Rachel, at han har forhindret Jill i at kysse ham, for at det ikke skal stå i vejen for et forhold til Rachel, og dette får omsider Chandler til at græde.
136
137
15
16
"The One That Could Have Been" Michael Lembeck Gregory S. Malins & Adam Chase
Marta Kauffmann & David Crane
17. februar 2000 20,7 mio.[1]
Da Rachel hører, at Barry (som hun skulle have været gift med) og Mindy skal skilles, begynder vennerne at tænke på, hvordan livet kunne have været, hvis "Ross var stadig gift med Carol", "Rachel faktisk var blevet gift med Barry", "Phoebe havde fået job hos 'Meryl Lynch'", "Chandler havde sagt op og skrevet for 'The Newyorker'", "Joey var stadig på 'Days of Our Lives'" og "Monica var stadig tyk". Ross fatter ikke, at Carol bliver kurtiseret af Susan lige foran hans næse. Tykke Monica dater dr. Roger uden held og ender med at gå i seng med Chandler. Rachel er næsten Barry utro med stjernen Joey, men ender med at finde Barry i seng med hundelufteren. Den benhårde forretningskvinde Phoebe ender på hospitalet, men da hun slipper ud, finder hun ud af, at hun er fyret.
138 17 "The One with Unagi
The One with the Mix Tape
"
Gary Halvorson Historie: Zachary Rosenblatt
Tv-manuskript: Adam Chase
24. februar 2000 22,1 mio.[1]
Joey mangler penge, så han forsøger at tjene penge ved at deltage i et medicinsk forsøg. Rachel og Phoebe går til selvforsvar og hævder, at de kan klare alle angreb. Det tror Ross ikke på, så han hævder, at de skal også beherske en teknik kaldet unagi. De driller ham med, at det må være en slags sushi. Ross går derpå til deres selvforsvarslærer, men kommer til at fremstå som en sexgalning. Chandler og Monica har lovet, at de vil give hinanden hjemmelavede valentines-gaver, men glemmer begge det. Chandler finder i sidste øjeblik et blandet musikbånd, men Monica må erkende, at hun ikke har noget, så hun laver en perfekt middag for to, der dog får en brat afslutning, da de skal høre båndet, og det viser sig at være et bånd fra Janice til Chandler. Ross opdager to piger nær cafeen og kaster sig over dem, men de forfølger ham, og under flugten opdager han de undrende Rachel og Phoebe i cafeen - han troede, det var dem, han havde kastet sig over.
139 18 "The One Where Ross Dates a Student" Gary Halvorson Seth Kurland 9. marts 2000 Alexandra Holden 20,5 mio.[1]
Ross har en hemmelig beundrer blandt sine studerende, som viser sig at være Elizabeth, der inviterer ham ud. Der opstår brand hos Phoebe og Rachel, så de må midlertidigt bo hos vennerne. Chandlers gamle skolekammerat Dana instruerer en ny film, som Joey gerne vil være med i, så han får Chandler til at invitere Dana ud. Rachel er mest heldig med genhusningen hos Joey, hvor hun kan rode så meget hun har lyst, mens Phoebe hos Monica bliver udsat for konstant opvartning, hvilket bliver for meget af et gode. Ross nyder selskabet med Elizabeth, men kommer i tvivl, om det er ok at date en studerende. Joey får tilbud om at gå til prøvefilmning, men glemmer at komme.
140 19 "The One with Joey's Fridge" Ben Weiss Historie: Seth Kurland
Tv-manuskript: Gigi McCreery & Perry Rein
23. marts 2000 Alexandra Holden 21,5 mio.[1]
Joeys køleskab er i stykker, og han prøver at få de andre til at bidrage økonomisk. Han er også nødt til at spise al sin mad. Rachel skal bruge en date til et velgørenhedsbal, og Phoebe, Monica og Chandler kappes om at finde en til hende. Ross bliver jaloux, da Elizabeth skal på tur med nogle medstuderende. Rachel bliver fortørnet over vennernes konkurrence om at finde en kavaler til hende, så hun vælger at tage alene af sted og får en fin aften. Ross tager til Florida for at forhindre Elizabeth i at være sammen med andre fyre.
141 20 "The One with Mac and C.H.E.E.S.E." Kevin S. Bright Doty Abrams 13. april 2000 18,8 mio.[1]
Joey er begejstret over endelig at have fået en stor rolle igen. Han skal spille en sci-fi-helt, der har en robot som hjælper. Monica braser ind i lejligheden, hvilket får Chandler til at glemme at skrive en seddel til Joey om, at hans prøve er to timer tidligere. Vennerne mindes nu en række tilfælde, hvor de har lavet rod i en situation. Ved et mindre mirakel får Joey endnu en chance, og denne gang husker Chandler at skrive det ned.
142 21 "The One Where Ross Meets Elizabeth's Dad" Michael Lembeck Historie: David J. Lagana
Tv-manuskript: Scott Silveri
27. april 2000 Alexandra Holden, Bruce Willis 20,6 mio.[1]
Elizabeths far, Paul, opsøger Ross for at fortælle, at han ikke bryder sig om deres forhold. Ross forsøger at stemme ham mildere, men mislykkes, selv om vennerne hjælper med at sætte ham i et godt lys. Senere møder Rachel Paul igen, og de taler længe, hvilket fører til, at de går på date. Ross håber, at Rachel kan formilde Pauls forhold til ham. Joey er ved at miste jobbet på den nye serie, da robottens fører ikke kan lide ham, men robotføreren lover at hjælpe Joey, hvis denne vil lære ham at være sammen med kvinder. Rachel kommer tilfældigt til at fortælle Paul om Ross' tre forliste ægteskaber, hvilket ikke hjælper på situationen, men Elizabeth siger så, at hun er ligeglad med, hvad faderen siger, og det gør Ross så også.
143 22 "The One Where Paul's the Man" Gary Halvorson Historie: Brian Caldirola
Tv-manuskript: Sherry Bilsing-Graham & Ellen Plummer
4. maj 2000 Alexandra Holden, Bruce Willis 20,0 mio.[1]
Paul truer med at få Ross fyret, hvis han ikke holder sig fra Elizabeth. Monica, Rachel og Phoebe går på et museum, der viser sig at kunne lejes til bryllup, men der er to års ventetid. De skriver sig op alle tre med den bagtanke, at hvis ikke de har en mand til den tid, så aflyser de bare. Elizabeth og Ross vil ikke holde op med at ses og tager på weekend i hendes bedstemors hytte. Imidlertid dukker Paul og Rachel også op, og Ross opdager, mens han skjuler sig, at Paul danser nogle pinlige danse. Han prøver derfor at lave en aftale med Paul om, at han ikke vil fortælle Rachel om dansen, hvis Paul ikke vil forsøge at få ham fyret. Chandler opdager, at Monica har skrevet dem op til museet til bryllup og farer op over det. Monica forsøger at berolige ham med, at det ikke var for at lægge pres på ham. Da hun forlader rummet, går det op for seerne, at Chandler faktisk allerede er tæt på at fri til hende.
144 23 "The One with the Ring" Gary Halvorson Ted Cohen & Andrew Reich 11. maj 2000 Bruce Willis 20,9 mio.[1]
Phoebe er den eneste, der må vide noget om Chandlers plan om at fri til Monica, og de går på jagt efter en passende ring. For at dække over deres forehavende fortæller Phoebe Monica, at Chandler er sur på hende. Det går godt mellem Paul og Rachel, men hun ville ønske, at ville åbne sig lidt og fortælle lidt mere om sig selv. Da det endelig lykkes for hende, går det helt over gevind, og Paul kan slet ikke stoppe med at græde. Da Phoebe og Chandler finder den perfekte ring, går det op for ham, at han har lånt sint kreditkort ud til Joey. Da han kommer tilbage, har en anden kunde lige købt ringen, og han køber nu en dyrere, men knap så smuk ring som den anden. Han følger efter kunden til den anden ring for at bytte, inden han frier til sin kæreste. Rachel dropper Paul, fordi han er en tudeprins. Vennerne bliver overlykkelige, da de hører, at Chandler vil fri til Monica.
145
146
24
25
"The One with the Proposal" Kevin S. Bright Shana Goldberg-Meehan & Scott Silveri
Ted Cohen & Andrew Reich
18. maj 2000 Alexandra Holden, Tom Selleck 30,7 mio.[1]
På den store aften for Chandler tager Joey, Phoebe og Rachel til velgørenhedsmiddag arrangeret af Rachels chef. Idet han tror, det er en gættekonkurrence om prisen, kommer Joey til at byde $20.000 for en båd. Netop som Chandler skal til at fri til Monica, træder Richard og hans nye kæreste ind i restauranten og får bord lige ved siden af dem. Det forpurrer Chandlers planer. Ross indser, at Elizabeth ikke er moden nok, så han afslutter forholdet til hende. Richard har opdaget efter mødet med Monica, at han stadig er vild med hende, og opsøger hende for at fortælle hende det. Da Chandler stadig holder sit kommende frieri hemmeligt, blive Monica i tvivl om hans hensigter og vakser ved Richards fornyede kontakt. Hun ender dog med at meddele Richard, at han ikke bare sådan kan komme og forvente, at hun vender tilbage til ham; at hun må have noget tid. Phoebe og Joey har en aftale om at gifte sig med hinanden, hvis de begge er single, når de bliver 40. Rachel vil også have en backup og opsøger Ross, men han har også Phoebe som backup. De ender dog med at få en aftale, så Rachel ikke er fortabt. Chandler opsøger Richard, der ender med at tilskynde ham til at tage affære over for Monica. Da han kommer hjem, har Monica pyntet lejligheden op til fuld romantik, og Chandler kan nu endelig få held med sit frieri.
  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w Fodnotefejl: Ugyldigt <ref>-tag; ingen tekst er angivet for referencer med navnet rating