Skabelon:Beskyttet titel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne skabelon indeholder en eller flere valgbare parametre.
Skabelonen anvender en syntaks, som er yderst kompliceret og esoterisk. Forsøg ikke at ændre den, medmindre du er helt sikker på, at du forstår opbygningen og er indstillet på at udbedre alle eventuelle uheldige følger af, at ændringer giver et uventet resultat. Alle eksperimenter bør udføres i sandkassen, sandkasse-skabelonen, eller på din egen brugerside.
Documentation icon Skabelondokumentation[vis] [redigér] [historik] [opfrisk]

Denne skabelon bruges på Wikipedia:Beskyttede titler, og transkluderer en ikke-eksisterende side, som skal beskyttes mod oprettelse ved hjælp af kaskadebeskyttelse. Hvis siden eksisterer, vises en "slet side"-henvisning ved siden af sidenavnet. Hvis siden er listet før sletning, skal den slettes og siden med kaskadebeskyttelse have sin cache opfrisket, før beskyttelsen træder i kraft.

Brug[rediger kildetekst]

Parametre brugt af denne skabelon:

  • pg (eller første ikke-navngivne parameter) — Navnet på siden som skal beskyttes mod oprettelse. Medtag ikke navnerummet; brug ns-parameteren til at angive det.
  • reason (eller anden ikke-navngivne parameter) — Grund til at siden skal beskyttes (valgfri).
  • ns — Sidens navnerum. Skal kun angives, hvis ikke siden er i artikelnavnerummet.
  • talk — Bestemmer om der laves en henvisning til diskussionssiden. Henvisningen laves medmindre talk=no er angivet. Det er nyttigt at fjerne henvisningen, hvis der ikke er en mulighed for en konstruktiv diskussion (for eksempel ved nonsens-titler), eller hvis også diskussionssiden er bekyttet mod oprettelse.
  • commons — Når man beskytter mod oprettelse af en lokal filside med en titel som eksisterer på Commons, skal commons=yes angives for at få en henvisning til navnet til dukke op. Bemærk at kaskadebeskyttelse ikke omfatter filer på Commons.