Skabelon:FormatDate

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Documentation icon Skabelondokumentation[vis] [redigér] [historik] [opfrisk]

FormatDate-skabelonen formaterer en dato, der er angivet i overensstemmelse med ISO 8601, såsom 2000-06-29 (29. juni 2000), f.eks. til brug i lister eller infobokse. Der laves enten et fuldt eller forkortet dansk månedsnavn, det fulde navn er standard. I modsætning til parserfunktionen #time kan denne skabelon behandle alle datoer, inklusive datoer før år 1. Ved at angive et 0 for måned eller dag kan der opnås et output uden specifikation af måned/dag. Yderligere parametre forårsager sammenkædning eller kontinuerlig brug af hårde mellemrum ( ) til at forhindre orddeling i datoen.

Skabelonen er kopieret fra tysk Wikipedia, og har de samme parametre som på tysk med henblik på at gøre det lettere at kopiere indhold fra den tyske til den danske Wikipedia.

Brug[rediger kildetekst]

Første og eneste nødvendige parameter er en dato formateret efter ISO 8601-standarden, "ÅÅÅÅ-MM-DD". Måned og dag kan sættes til "0" for en ikke angivet værdi. Der er flere andre mulige parametre som kan ses på den tyske side for skabelonen: de:Vorlage:FormatDate.