Skabelon:Lande data Føderationen af Bosnien og Hercegovina

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Documentation icon Skabelondokumentation

Skabelon:Lande data Føderationen af Bosnien og Hercegovina er en internt database med flagoplysninger, som ikke nødvendigvis skal ses direkte. Den bliver brugt indirekte af skabeloner såsom {{flag}}, {{flagikon}} og andre.

På det engelske WikiProject Flag Template findes en oversigt over de forskellige flagskabelonerne, samt oplysninger om brugen af flagskabelonerne.

Flag of the Federation of Bosnia and Herzegovina (1996–2007).svg

Standardparametre

ParameternavnVærdiBetydning
alias Føderationen af Bosnien og Hercegovina Hovedartikel (Føderationen af Bosnien og Hercegovina)
flag alias Flag of the Federation of Bosnia and Herzegovina.svg Billednavn (Fil:Flag of the Federation of Bosnia and Herzegovina.svg, vist oppe til højre)


Eksempel på brugTemplateData

Dette er TemplateData-dokumentationen til denne skabelon, brugt af VisualEditor og andre værktøjer.

Bemærk at en eventuel angivelse af "anbefalet" i kolonnen "Status" er en fejloversættelse i MediaWiki-softwaren; det skal være "foreslået". De pågældende parametre er ikke nødvendigvis anbefalede. (Oversættelsen er rettet april 2020, men afventer integration. Når der står "foreslået" bedes denne besked fjernet igen i skabelonen TemplateDataHeader).

Lande data Føderationen af Bosnien og Hercegovina

Denne skabelon skal ikke bruges direkte. Det bruges indirekte af flagskabeloner såsom Skabelon:Flag og Skabelon:Flagikon. Se Kategori:Flag template system for en fuld liste af flag-skabeloner og Wikipedia:WikiProject Flag Template for mere dokumentation.

Skabelonparametre

ParameterBeskrivelseTypeStatus
Ingen parametre angivet