Skabelon:Lande data Formosa

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Documentation icon Skabelondokumentation

Skabelon:Lande data Formosa er en internt database med flagoplysninger, som ikke nødvendigvis skal ses direkte. Den bliver brugt indirekte af skabeloner såsom {{flag}}, {{flagikon}} og andre.

På det engelske WikiProject Flag Template findes en oversigt over de forskellige flagskabelonerne, samt oplysninger om brugen af flagskabelonerne.

Bandera de la Provincia de Formosa.svg

Standardparametre

ParameternavnVærdiBetydning
alias Provincia de Formosa Hovedartikel (Provincia de Formosa)
shortname alias Formosa (valgfri) viser navnet, som skal bruges til wikilinket, f.eks. hvor alias er et flertydig artikelnavn
flag alias Bandera de la Provincia de Formosa.svg Billednavn (Fil:Bandera de la Provincia de Formosa.svg, vist oppe til højre)


Eksempel på brug

  • {{flag|Formosa}}Provincia de Formosa Formosa
  • {{flagikon|Formosa}}Provincia de Formosa
  • {{flagland|Formosa}}Formosa FormosaTemplateData

Dette er TemplateData-dokumentationen til denne skabelon, brugt af VisualEditor og andre værktøjer.

Bemærk at en eventuel angivelse af "anbefalet" i kolonnen "Status" er en fejloversættelse i MediaWiki-softwaren; det skal være "foreslået". De pågældende parametre er ikke nødvendigvis anbefalede. (Oversættelsen er rettet april 2020, men afventer integration. Når der står "foreslået" bedes denne besked fjernet igen i skabelonen TemplateDataHeader).

Lande data Formosa

Denne skabelon skal ikke bruges direkte. Det bruges indirekte af flagskabeloner såsom Skabelon:Flag og Skabelon:Flagikon. Se Kategori:Flag template system for en fuld liste af flag-skabeloner og Wikipedia:WikiProject Flag Template for mere dokumentation.

Skabelonparametre

ParameterBeskrivelseTypeStatus
Ingen parametre angivet