Skabelon:PD-Denmark50

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Public domain Dette billede er offentlig ejendom fordi den danske lov om ophavsret af 2006 med ændringer af 2008 specificerer (§ 70, 2) at alle fotografiske billeder, der ikke har "værkshøjde", bliver offentlig ejendom, når 50 år er forløbet efter udgangen af det år, da billedet blev fremstillet.

I henhold til overgangsbestemmelserne af 1995 er fotografiske billeder uden værkshøjde ikke beskyttet under ophavsretsloven, såfremt de blev fremstillet før 1. januar 1970 (§ 91, 5).

Bemærk at "fotografiske værker", der skal være resultatet af ophavsmandens egen intellektuelle frembringelse eller selvstændigt skabende indsats, bliver offentlig ejendom 70 år efter udgangen af året for fotografens død. Se i øvrigt Commons:Licensing.

Visse lande, som for eksempel Tyskland, har ikke den samme kortere beskyttelsestid for simple fotografier, så dette billede er måske ikke anvendeligt i de lande.


Note: Denne licens er ikke gyldig såfremt:

1) Der er tale om et fotografi der har værkshøjde eller er af noget der har (fx hvis hovedmotivet er malerier, statuer, plakater, film, cd-covers etc.). I tvivlstilfælde bliver billedet fjernet.
2) Der ikke angives en tydelig argumentation for, hvor billedet først blev udgivet, og hvem fotografen er. I tvivlstilfælde bliver billedet fjernet.
3) Der ikke angives en tydelig argumentation for at billedet ligeledes er offentlig ejendom i USA. Dette er nødvendigt, da Wikimedias servere befinder sig dér.

OBS! Hvis ophavsmanden har været død i over 70 år skal {{PD-old}} bruges i stedet for!
Flag of Denmark.svg

Se også commons:Template:PD-Denmark50