Skabelon:WikiProjekt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Documentation icon Skabelondokumentation[vis] [redigér] [historik] [opfrisk]

Denne skabelon indsættes på sider i Wikipedia-navnerummet, som beskriver projekter (f.eks. Kvalitetsoffensiven). Skabelonen kategoriserer siden, hvorpå den placeres, i et af underkategorierne til Kategori:Projekter på Wikipedia.

Parametre[rediger kildetekst]

Skabelonen anvender én unavngivet parameter, der bruges til at angive, hvilket aktivitetsniveau projektet er på. Siden, hvorpå skabelonen placeres, kategoriseres baseret på hvilket aktivitetsniveau der angives i denne parameter.

Aktive projekter[rediger kildetekst]

Parametren |aktivt eller manglende anvendelse af en parameter vil angive projektet som værende aktivt. Et projekt anses som aktivt hvis det ikke opfylder de nedstående kriterier for at blive anset for semi-aktivt, inaktivt eller afviklet.

Ved anvendelse af |aktivt eller ingen parameter ser banneret sådan ud:

Semi-aktive projekter[rediger kildetekst]

Parametren |semi-aktivt eller |semiaktivt vil angive projektet som værende semi-aktivt. Et projekt anses som semi-aktivt når der har være et vist niveau af aktivitet, men ikke et højt niveau, relateret til projektet det seneste par måneder. F.eks. sporadiske redigeringer af projektsiden, sporadiske indlæg på projektets diskussionside eller andre sporadiske aktiviteter relateret til projektet såsom kvalitetsvurdering af artikler. Mindre redigeringer såsom formatering, arkivering, eller forespørgsler fra udefrakommende anses ikke som aktivitet. Bliver et projekts status ændret til semi-aktivt ved en fejl, ændr da dets status tilbage til aktivt, og skriv evt. et indlæg på projektets diskussionsside der gør opmærksom på aktivitetsniveauet.

Ved anvendelse af |semi-aktivt eller |semiaktivt ser banneret sådan ud:

Inaktive projekter[rediger kildetekst]

Parametren |inaktivt vil angive projektet som værende inaktivt. Et projekt anses som inaktivt når der ikke har været nogen aktiviteter relateret til projektet, f.eks. redigeringer af projektsiden, indlæg på projektets diskussionsside eller andre aktiviteter relateret til projektet såsom kvalitetsvurdering af artikler, i 4 måneder. Mindre redigeringer såsom formatering, arkivering, eller forespørgsler fra udefrakommende anses ikke som aktivitet. Bliver et projekts status ændret til inaktivt ved en fejl, ændr da dets status tilbage til aktivt eller semi-aktivt, og skriv evt. et indlæg på projektets diskussionsside der gør opmærksom på aktivitetsniveauet.

Ved anvendelse af |inaktivt ser banneret sådan ud:

Afviklede projekter[rediger kildetekst]

Parametren |afviklet vil angive projektet som værende afviklet. Et projekt anses som afviklet enten når det havde et bestemt formål som nu utvivlsomt er opnået, f.eks. hvis projektet var tidsbegrænset, eller fordi deltagerne i projektet har besluttet at afvikle det. Anvend ikke denne parameter medmindre du er helt sikker på at det er berettiget.

Ved anvendelse af |afviklet ser banneret sådan ud: