Spring til indhold

Skabelondiskussion:Øresundsregionen

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvad skal denne skabelon bruges til? - den er i princippet uden ende. Inden længe kan andre komme til og tilføje det som har deres interesse, og pludselig er samtlige artikler fra området samlet i en kilometerlang skabelon. --Pusleogpixi 27. dec 2010, 11:04 (CET)

Godt du spørger, det er min tanke, at den skal være en oversigt over de vigtigste områder, der har bred international interesse i Øresundsregionen. Det er i den forbindelse vigtigt med objektive og ret hårde kriterier for at sikre at skabelonen får en acceptabel længde. Jeg har foreløbigt oprettet nogle grundlæggende emner, som jeg synes, der skal med, dernæst har jeg oprettet nogle emner, hvor jeg har lagt nogle kriterier for, hvad der skal med.
Måske skal kriterierne være hårdere? Det har jeg ikke det endelige svar på.
Måske er andre emner relevante? Ja, det kunne godt tænkes, men det er vigtigt at kriterierne er hårde således længden bliver acceptabel.

--Patchfinder 27. dec 2010, 11:22 (CET)

Jeg vil mene denne skabelon er fuldstændig overflødig. Hvad er "Øresundsregionen" og hvad er bred "international interesse"? Hvorfor er Gladsaxe Stadion og SEAS-NVE Park med, når notable museer, skøjtebaner og værtshuse ikke er. - og sådan kunne man blive ved. Mvh. --Pixi Uno 2. jan 2011, 00:39 (CET)
Fuldstændig enig med Pixi Uno. Den er simpelthen for bred. --Brandsen 2. jan 2011, 01:20 (CET)
Tak for kommentarerne jeg har bevidst lavet den bred fra starten af, for at forsøge at skabe et overblik i byggefasen. Det betyder, at der er nogle røde links, som vi skal have farvet blå først. Dernæst er det nemmere at se, hvad der kan være aktuelt til skabelonens indhold. Har nogle af jer nogle lister eller oversigter, der kan være med til at definere, hvad der er notabelt, så kigger jeg gerne. Min egen tanke er først overblik, dernæst at indskærpe kriterierne. Desuden er det også spørgsmålet om den skal omfatte hele Øresundsregionen eller snarere Hovedstadsregionen-Stormalmø. --Patchfinder 3. jan 2011, 09:55 (CET)
Skabelonen er nu udtyndet til, hvad jeg anser som passende niveau --Patchfinder (diskussion) 4. apr 2012, 15:20 (CEST)