Skabelondiskussion:Aktuelle begivenheder 2007

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Fremhævninger[rediger kildetekst]

Bruger:Broadbeer spurgte i en redigeringskommentar "Hvor kommer den fremhævning fra". Det ser ud til at være denne ændring af Bruger:Villy Fink Isaksen der som den første anvendte fremhævning af visse links.

Jeg synes sådan set det er en udmærket måde at bruge skabelonen på - mange korte avisnotitser benytter samme trick med at fremhæve få væsentlige ord. I stedet for at føre debat via redigeringskommentarerne vil jeg gerne hive spørgsmålet herud så vi kan finde en holdbar model for fremhævninger i skabelonen. Som nævnt synes jeg de fremhævelser der var i denne version fungerede fint, men hvis flertallet mener at det er bedre uden fremhævninger, skal jeg ikke brokke mig. -- JGC 24. okt 2007, 14:44 (CEST)

Ja - jeg brugte fremhævning for at man hurtig kunne fange hovedemnet i Aktuelt på forsiden. Fremhævningen brugte jeg fordi fremhævningen også bruges på forsiden, især under punktet I dag. --Villy Fink Isaksen 24. okt 2007, 15:14 (CEST)
Hvad skal fremhævningen bruges til på disse sider. På forsiden kan forsvares til at skabe overblik. --Broadbeer, Thomas 24. okt 2007, 15:16 (CEST)
Beklager - hvis det er mig der indsat enkelte af dem, for jeg har formentlig bare "copy og pasted" dem - men jeg er jo tungnem, så måske derfor! --Villy Fink Isaksen 24. okt 2007, 15:29 (CEST)
Hmm jeg mindes ikke at kalde dig tungnem og mener det heller ikke. --Broadbeer, Thomas 24. okt 2007, 15:37 (CEST)