Skabelondiskussion:DK5

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg forsøgte at henvise til en kategori, f.eks. Kategori:DK5 00, men det virkede ikke, desværre

Mon det er muligt at få lavet en sådan sammenkobling? --WIKIng 29. nov 2004 kl. 08:34 (CET)

Hej Hans Jorn
Nej, det er ikke tilfredstillende med underkategorier under skabelonen - især virker det ikke når den er så lang; Hvad med en skabelon kun med hovedgrupperne, og mindre skabeloner inden for titalsgrupperne - det kunne måske løse det, så dit store arbejde kan komme til sin ret.
vh. Nico 19. jan 2005 kl. 10:16 (CET)
Hej Nico
Det er stadig kun et lille forsøg - at bruge wikipedias kategorisystem til et decimalklassifikationssystem. Og man kan efter min ringe mening godt udnytte de automatiske henvisninger op og ned. Men der mangler en udvidelse af tallene til tal+tekst - så en "normal" bruger kan se, hvad der gemmer sig bag f.eks. DK5 96 osv. Jeg har forsøgt at lave disse tekster, så de står på samme side som lænken, men det fylder lidt rigeligt i højden.
Det samme vil gælde, hvis man anvender et skabelon, selv et mindre end Christian List's forsøg på den store på 100 grupper. Måske en mindre på 10 vil kunne anvendes, men det er sammenhængen, jeg mest går efter.
Endelig er jeg ved at være klar over, at DK5-systemet måske mest kan anvendes til de, der savner hjælp ved placering af nye tekst-kategorier. Idet tanker om verdens sammenhæng jo har været tænkt siden 1915, hvor DK-systemet kom til verden ;-) --hansjorn 19. jan 2005 kl. 12:31 (CET)