Skabelondiskussion:Danmarks Militær

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Forsvarets Efterretningstjeneste er anført som om den organisatorisk er en del af forsvarskommandoens værnsfælles myndigheder. Det er ikke korrekt. Forsvarets Efterretningstjeneste er en selvstændig myndighed under forsvarsministeriet på linie med forsvarskommandoen, hjemmeværnet, beredskabsstyrelsen, revisionen, auditørerne m.v. (Skrev 1togo (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ja det er ikke særligt hensigstsmæssigt. Vil du foreslå, at FE helt fjernes fra skabelonen eller måske flyttes til sin egen linje? For de er jo sådan set en del af Forsvaret. --|EPO| COM: 21. nov 2009, 11:19 (CET)

aktuelt indeholder skabelonen sådan lidt af hvert. De fleste af de nævnte myndigheder er nogen der er underlagt forsvarskommandoen men et par enkelte som hjemmeværnet og efterretningstjenesten hører direkte under ministeriet (og er altså sideordnede i forhold til forsvarskommandoen). Se eksempelvis fmn.dk under fanen ministerområdet. her fremgår hvilke myndigheder der ligger direkte under ministeriet, hvilet organisationsdiagrammet over skabelonen burde afspejle. På fko.dk er det muligt at få et overblik over mndighederne underlagt forsvarskommandoen. Det er dog stort set de, der er anført i skabelonen.1togo 22. nov 2009, 22:20 (CET)

hvis skabelonen skal afspejle myndighederne under forsvarskommandoen mangler regnskabstjenesten, sundhedstjenesten og informatiktjenesten ud for værnsfælles myndigheder som jeg læser fko.dk1togo 22. nov 2009, 22:23 (CET)

prøv evt. at google "fakta om forsvaret", der er oversigt over forsvarets inddeling http://viewer.zmags.com/showmag.php?mid=wtrqgf1togo 22. nov 2009, 22:29 (CET)