Spring til indhold

Skabelondiskussion:Danske Musikfestivaler

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er blevet lidt i tvivl om bredden af den her skabelon. Måske skal vi nøjes med musikfestivaler, eller evt. lavet en særskilt del for de øvrige festivaler? Events som CPH DOX eller Havnefestivalen er jo store nok, men er alligevel en helt anden form for festival end de øvrige.

--Kaare Dybvad (diskussion) 4. aug 2012, 14:04 (CEST)

Jeg er egentlig enig i ovenstående fra dig, Kaare Dybvad, og jeg var selv inde i samme overvejelser inden min nylige tilføjelse til skabelonen.
-Men da skabelonen ikke nævner noget om at den kun gælder musikfestivaler og samtidigt specifikt nævner det noget mudrede begreb 'festuger', så er der i den nuværende version jo plads til alt der falder ind under - Festival, Citat: "en begivenhed, hvor flere kunstnere optræder. Der findes festivaler for musik, kunst, litteratur, teater og meget andet.", eller falder ind under begrebet Festuge.
Jeg tilslutter mig derfor at det specificeres at skabelonen kun gælder musikfestivaler og at der laves en skabelon til festivaler indenfor andre kunstarter. -- Danand (diskussion) 4. aug 2012, 21:15 (CEST)
Det lyder som en god løsning. Så må denne næsten videreføres som musikfestival, hvad størstedelen stadig er. --Kaare Dybvad (diskussion) 4. aug 2012, 22:36 (CEST)