Skabelondiskussion:Forhistoriske kulturer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bare en start Denne rå-oversættelse af den engelske wikipedia trænger helt givet til en finpudsning (ligesom originalen: det er vist egentlig en fransk artikel, der er oversat til engelsk - suk), mens mange af de artikler, som den henviser til på engelsk er glimrende. Jeg vil selv prøve at oversætte nogle af dem i den kommende tid, da oversigten i sig selv ikke er meget bevendt, når de fleste links er tomme eller tynde. Forhåbentlig kan oversigten inspirere til at emnet forhistorie i den danske udgave, hvor det er meget "dansk oldtid" bliver med lidt mere udsyn.Fmand 28. aug 2009, 21:54 (CEST)

Jeg har rettet tabellen op så man ikke skal scrolle mod højre; det drejer sig om at linjer ikke må være for lange og at antallet af kolonner skal være otte hele vejen ned. Ved et lignende arbejde en anden gang er det en god idé at lave én række ad gangen og rette til; det kan være svært at finde fejlene.
Da du har lagt et stor arbejde i tabellen, kan den sikkert anvendes som skabelon: {{Forhistoriske kulturer}} når den er gjort sammenklappelig. -- Mvh PHansen 29. aug 2009, 12:39 (CEST)