Skabelondiskussion:Godkendte trossamfund og menigheder i Danmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne skabelon er grusomt stor og vil dominere enhver artikel, den bruges i. Den bør enten gøres "sammenklappelig" eller slet ikke benyttes. --Palnatoke 15. aug 2006 kl. 01:43 (CEST)

Eller nedbrydes i mindre, men stadig relevante, skabeloner. --Pred (diskussion) 15. aug 2006 kl. 02:02 (CEST)
Jeg kan egentligt godt lide, at man fra artiklen om trossamfund (som handler om trossamfund i Danmark) kan springe rundt til artikler om de forskellige trossamfund og menigheder. Men som Palnatoke næver, er den for stor til at blve sat ind i andre artikler end denne. Skabelonen kunne så brydes op i mindre skabeloner, som kunne indsættes i de relevante artikler om trosssamfund. Spørgsmålet er bare for det første, om det er relevant at kunne springe fra en artikel om fx Jehovas vidner til Mormonerne og for det andet om det ikke giver artiklerne om trossamfund en alt for dansk vinkel, når man sætter skabeloner om danske trossamfund ind i dem. Derfor kan man som Palnatoke også nævner vælge at droppe skabelonen igen. Jeg ved ikke helt, hvad der er den bedste løsning.--Bsh 15. aug 2006 kl. 09:33 (CEST)

Skabelonen er nu indlagt som tekst-liste i trossamfundsartiklen og kan derfor slettes. --Palnatoke 15. aug 2006 kl. 11:19 (CEST)