Skabelondiskussion:Jyde

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ryger vi med denne skabelon ikke over i noget kategorisering af brugere efter POV? Hvad er det objektive argument for denne skabelons eksistens? --Anjoe (Anders) 18. apr 2006 kl. 01:01 (CEST)

Og hvad er det i øvrigt for et flag? --Palnatoke 18. apr 2006 kl. 06:17 (CEST)
Jo, det burde jo nok være kategorisering af brugere efter POV. Og eksistensen, ja, for sjov.

Men jeg har lyst til at have den på min brugerside, og I må hjertetsgerne slette skabelon-siden, bare ikke skabelonen på min brugerside.

Og flaget, det er den jyske fane, fundet på den engelske wikipedia. --JGE 19. apr 2006 kl. 20:03 (CEST)

Den jyske fane? Det lyder grumme fiktivt. --Palnatoke 19. apr 2006 kl. 20:35 (CEST)
Både og. Den blev udformet af Per Kramer i 1976, men har vist aldrig rigtig fundet udbredelse uden for en kreds af personer, der arbejder for "jysk selvstændighed". Det er vist lidt en parallel til Skånelands flag. --Heelgrasper 19. apr 2006 kl. 23:25 (CEST)

Jeg sletter skabelonen, da JGE synes at samtykke. Det der i øvrigt er mest galt med den, er ifølge min mening at den forsøger at sætte folk i Kategori:Jyske wikipedianere, som dog ikke er oprettet. JGE: Du kan selvfølgelig beholde fanen på din brugerside (og alt andet), men fx at oprette den nævnte kategori ville nok (ifølge min mening i hvert fald) være et skridt i den forkerte retning. - Måske skulle vi i øvrigt forsøge at tage disse diskussioner tidligt, og måske have en stor afstemning om det før det vinder hævd uden at der er taget officiel stilling. --Anjoe (Anders) 21. apr 2006 kl. 10:01 (CEST)