Skabelondiskussion:Navboks Sidste Dages Hellige

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Større omvæltning[redigér wikikode]

Jeg kan se, dette er en søsterskabelon til en skabelon på den engelsksprogede eller andet-sprogede Wikipedia(er). Jeg har tilpasset skabelonen for at afbøje følgende kritik:

  • Vi er ikke den danske Wikipedia. Der er intet formål med at linke til 30 artikler, som ikke engang eksisterer endnu. Tvært imod kan det, at besøgende ser mangelen på artikler, måske invitere folk med ekspertviden og få udbygget området.
  • Dens farver er hæslige og modbydelige. De tager alt fokus fra indholdet af den artikel, skabelonen sættes ind på. De mange døde links udgør også her et problem.

CarstenBN 27. jan 2009, 23:28 (CET)

Begge kritikpunkter bør afvises. Røde links viser at nogen ved, at der skal skrives om et emne, men at det ikke er gjort endnu - de afslører altså en større eller mindre indsigt i området. At farverne skulle være "hæslige og modbydelige", er et smagsspørgsmål - der er med garanti nogle, som finder dem smukke. --Palnatoke 28. jan 2009, 06:25 (CET)
Enig med Palnatoke. De røde link skal tilbage i skabelonen. Mht farverne skal de også genoprettes. Det kan dog diskuteres som overskriften "Artikler om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige" skal være grøn, da det ihvertfald i min browser kun er de første to ord der er grønne og resten blåt fordi det er et link. --Santac 28. jan 2009, 06:30 (CET)
Jeg oversatte den i sin tid direkte fra den engelske pendant. I mine øjne kunne den også være pænere - f.eks. som {{Navboks}}. --Lhademmor 28. jan 2009, 12:44 (CET)
Kritikpunktet om farverne er ikke et smagsspørgsmål, det er deres funktionalitet jeg sætter spørgsmålstegn ved, og dette kan påvises videnskabgeligt. Med hensyn til de døde links, så okay, men kan vi i det mindste ikke indsætte en dansk version af den NUVÆRENDE engelske skabelon om sidste dages hellige? Den er i det mindste ikke dårlig og forstyrrende. CarstenBN 28. jan 2009, 22:54 (CET)
Gerne for min skyld. Bare de røde links ikke bliver fjernet. --Lhademmor 29. jan 2009, 00:57 (CET)