Spring til indhold

Skabelondiskussion:NowCommons

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg forstår ikke hvorfor det nye logo ikke bliver vist når skabelonen er indsat på siderne - er der nogen der kan hjælpe  ? - Nico 25. okt 2005 kl. 08:24 (CEST)

F5 er din ven. Det er vist bare et cache-problem - jeg ser det nye logo fint. --Palnatoke 25. okt 2005 kl. 08:29 (CEST)
Virker ikke (jeg har prøvet ?action=purge også) - Jeg ser den fint her i skabelonen, men der sker noget underligt på nogle af billedsiderne. Se f.eks Billede:RD_orgel.jpg - der er et rødt kryds i hvor billedet i NOwCommons skabelonen skulle være og fanebladet for billedet er rødt, og når man vil redigere siden er den blank.  ??? - Nico 26. okt 2005 kl. 00:32 (CEST)
Det er fordi den side er slettet, og det er slet ikke denne her skabelon der vises men istedet MediaWiki:Sharedupload. Jeg har nu rettet billedet til derovre, så det skulle vist være i orden nu. --Christian List 26. okt 2005 kl. 22:30 (CEST)
Hvad med at vi bruger et layout som de andre wikier også har?:
Commons
Commons
Dette billede eller multimediefil findes nu tilgængligt på Wikimedia Commons som NowCommons.

Læs mere om Wikimedia Commons. Det lokale billede kan slettes af en administrator når Commons-billedet valideres.

--Ysangkok 22. nov 2006 kl. 22:28 (CET)

Med den grasserende sletteritis på Commons er der ingen god grund til at opfordre folk til at uploade dertil. Når/hvis de aktive på Wikimedia Commons får et mere fornuftigt forhold til åbent indhold og de forskellige udtryk som bruges i den sammenhæng i forskellige lande og på forskellige sprog, kan vi overveje det igen. Indtil da bør upload til Commons begrænses og vi bør undlade at opfordre dertil. --Palnatoke 26. mar 2007 kl. 23:06 (CEST)