Skabelondiskussion:Universiteter i Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Rækkefølge[rediger kildetekst]

Hvilken rækkefølge er brugt her? Antal studerende, oprettelsestidspunkt eller noget tredje? DTU er f.eks. ældre end Aarhus Universitet, og Odense Universitet (nu SDU) er både større og ældre end Aalborg Universitet. Valentin 30. okt 2007, 14:28 (CET)

Jeg kan faktisk ikke huske hvorfor det blev den rækkefølge. Jeg ville foreslå størrelse som kriterium, fordi alder kan blive lidt svært at afgøre (SDU er langt yngre end Odense Universitet, mens hverken DTU eller handelshøjskolen er grundlagt som universiteter.) Scm 2. nov 2007, 11:36 (CET)
Jeg er nu ikke enig i at der ikke er nogen kontinuitet mellem SDU og OU, men jeg har intet imod at bruge antal studerende som rettesnor. Bare vi får en eller anden enkelt retningslinje som er enkel at verificere. Valentin 10. nov 2007, 19:43 (CET)
Jeg ser ogsü en kontinuitet mellem OU og SDU, det skulle bare være et eksempel pü at der godt kunne opstü diskussioner om siden hvornür et universitet har eksisteret. Antal studerende lyder godt, universiteterne ligger jo ikke så tæt på hinanden at hyppige ændringer synes sandsynlige. (skrev Scm (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Nej, ikke med mindre vi får en ny bølge af fusioner. Jeg har opdateret tabellen, så nu skulle de stå efter størrelse. Jeg var ikke klar over at Handelshøjskolen havde flere studerende end Aalborg Universitet. Der kan man bare se. Valentin 11. nov 2007, 14:48 (CET)