Spring til indhold

Meyer (terningspil): Forskelle mellem versioner

84 bytes tilføjet ,  for 8 måneder siden
ingen redigeringsopsummering
(Tilføjede sektionen om onlinespil.)
No edit summary
Tags: Tilbagerullet Visuel redigering Mobilredigering Mobilwebredigering
Næste spiller har nu valget mellem at tro på eller ikke at tro på den forrige spiller.
*Hvis han vælger at tro på den forrige spiller, skal han slå terningerne om, uden at se hvad den forrige slog. Han skal herefter erklære sit slag for den næste spiller, men skal erklære ''mindst det samme'' som den forrige, og kan altså blive nødt til at lyve.
:Der kan eventuelt spilles med, at slåeren har mulighed for at bruge to slag til at slå ''mindst det samme'' som den forrige. Hvis slåeren gør brug af det andet slag, vil han dog, i modsætning til første slag, ikke få lov til at se, hvad han selv har slået. Derfor vil han efter andet slag typisk erklære ''mindst det samme'' og dermed blot håbe på det bedste. HvisMan må gerne snyde for mindre end ens originale slag, og det tæller ikke som snyd. vis man slår en Meyer kan man ikke vinde ved at slå det samme.
*Hvis han vælger ''ikke'' at tro den forrige spiller, skal han løfte raflebægeret, så alle kan se, hvad terningerne viste. Hvis den forrige spiller løj, mister denne et liv. Hvis ikke, mister den spiller der valgte at løfte et liv. I begge tilfælde skal spilleren som løftede kaste terningerne igen, og skal nu ikke overgå noget med sin erklæring.
 
Anonym bruger