Brugerdiskussion:Jan Pedersen: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Slette korte artikler
Ok
Linje 65: Linje 65:


--[[Bruger:Christian List|Christian List]] 13. sep 2004 kl. 02:18 (CEST)
--[[Bruger:Christian List|Christian List]] 13. sep 2004 kl. 02:18 (CEST)
: Det gør jeg. [[Bruger:Jan Pedersen|JøhP]]

Versionen fra 13. sep. 2004, 10:32


Velkommen til Wikipedia Jan Pedersen, det er altid rart med flere hænder til sådan et stort projekt som dette. Jeg håber du kan lide det, og får lyst til at skrive mange flere artikler. - Christian List - 6/9-2002


Skulle disse engelske dmoz Goggle søgninger ikke snarere sættes på de engelske versioner af siderne? Jensp 7. aug 2003 kl.12:21 (CEST)


Kan det være rigtigt med så mange engelsk sproget lings til dmoz? Haabet 7. aug 2003 kl.13:22 (CEST)

Det kan der være noget om. I kan prøve at tage diskussionen op med Bruger:Glenn, som har lavet de fleste af dem. Min holdning er blot at de skal pege på de originale dmoz grupper og ikke googles kopi, selvom google har flere funktioner.JøhP 7. aug 2003 kl.13:56 (CEST)

Når du fjerner noget fra en liste skriver du -> Fjernsyn, hvilket for mig ligner mere noget som er tilføjet listen (peger med læseretningen).

Selv bruger jeg <- Fjernsyn, da man så peger mod læseretningen, hvilket opfattes som ud.

Så jeg vil bare opfordre til at vende pilen om, så den er mere logisk. Claus Sørensen 20. aug 2003 kl.14:36 (CEST)

Ok, den er i vinkel :¬).JøhP 20. aug 2003 kl.14:40 (CEST)

Hej Jan, så lige at du havde spurgt biosite.dk

Jeg har tidligere haft anvendt materiale derfra (Lexopen), efter at have læst følgende på hans side. Det blev dog kun til nogle enkelte artikler, da artiklerne var lige lovlig fagorienteret efter min smag til et leksikon.

Biokemisk Leksikon: Forsiden Dit værktøj til det daglige arbejde Formål At give let adgang til biokemisk og kemisk information. Det skal være sjovt at gå på opdagelse på siderne. Vise at alt i biokemien hænger sammen. Sammenhængen kommer frem ved de mange links der er mellem siderne. Brug tekst og figurer som du har lyst til (fx. undervisning, rapporter), bare du henviser til BioSite. Biokemisk Leksikon opdateres næsten dagligt med nye artikler. I øvrigt må jeg tage forbehold for fejl. http://www.biosite.dk/staabi/staabi.htm


Nuværende tekst

At give let adgang til biokemisk og kemisk information. Det skal være sjovt at gå på opdagelse på siderne. Vise at alt i biokemien hænger sammen. Sammenhængen kommer frem ved de mange links der er mellem siderne. Du må gerne bruge tekst og figurer i din undervisning eller i dine rapporter bare du husker at henvise/referere til BioSite. Biokemisk Leksikon opdateres næsten dagligt med nye artikler, tilføjelser eller rettelser. I øvrigt må jeg tage forbehold for fejl.


Det er jo tydeligt, at han har været inde og ændrer i hvad materialet kan eller ikke kan bruges til, hvilket vi nok lige skal være opmærksomme på.

mvh BrianHansen 15. sep 2003 kl.17:49 (CEST)

Kan du finde de artikler det drejer sig om, så vi kan få dem set efter? Du kan enten liste dem her eller i Problematiske artikler. JøhP
Det er lang tid siden, så jeg må indrømme at jeg ikke kan huske artikelnavnene. Da de var til fri afbenyttelse har jeg ikke skrevet dem ned separat i et kildedokument, men alene lavet en generel henvisning til biosite som kilde. Der skulle ikke være nogen problemer med copyright, da materiale først udgivet som public domain ikke kan "tages tilbage". Så vi må nok tage det hen ad vejen, hvis det bliver aktuelt. BrianHansen 16. sep 2003 kl.19:33 (CEST)

Press release

Please see: Wikipedia diskussion:Wikimedia Pressemeddelelse#The 500,000 milestone will be reached by Monday! --Maveric149 22. feb 2004 kl. 10:36 (CET)

Slette korte artikler

Hej Jan

Jeg syntes det er godt du har påtaget dig det kæmpe arbejde at få luget ud i alle de mange ordbogslignende opslag. Men måske kunne jeg få dig til at sætte farten lidt ned den næste uges tid? Fordi i løbet af den næste uges tid rammer vi en million artikler på Wikipedia og pressemeddelelsen til den begivenhed er allerede skrevet og er ved at blive oversat til mange forskellige sprog. I den meddelelse står der at vi har over 20.000 artikler, så det bør vi jo nok helst have, i hvert fald sådan rent teknisk (indholdsmæssigt ved vi jo godt det ikke er helt rigtigt).

Så jeg vil bede om du ikke kan holde lidt øje med artikeltælleren mens du sletter og sørge for den forbliver et stykke over 20.000 i hvert fald den næste uges tid?

--Christian List 13. sep 2004 kl. 02:18 (CEST)

Det gør jeg. JøhP