Wikipedia:Autopatruljerede

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Genvej:
WP:AP
Wikipedia Autopatrolled.svg

Autopatruljerede er brugere, hvis redigeringer automatisk bliver markeret som patruljerede og altså ikke manuelt bliver tjekket af en administrator eller patruljant. Brugere med denne status kan ses på denne automatisk genererede liste.

Hvis du er blevet tildelt status som autopatruljeret, kan du indsætte {{bruger autopatruljeret}} på din brugerside. Bemærk dog, at det er en information, der kun bruges af patruljanter og administratorer og ikke vil påvirke dine redigeringer. Du kan dog altid på Indstillinger → Brugerdata se, hvilke(n) brugergruppe(r) du tilhører.

Tildeling af status som autopatruljeret[rediger kildetekst]

Fratagelse af status som autopatruljeret[rediger kildetekst]

  • Alle aktive administratorer[1] kan fratage folk markeringen, dog skal der gives en begrundelse, og en besked om fratagelsen bør også, hvis denne sker mindre end en uge efter udnævnelsen, gives til den administrator, der udnævnte brugeren.
  • Bemærk, at vejledende regler kan fraviges med en god begrundelse!

Arkiv[rediger kildetekst]

Tidligere afstemninger[rediger kildetekst]

Tidligere stemte administratorer og patruljanter om tildeling af denne markering. Herunder ses afstemningerne.

Godkendte[rediger kildetekst]

Bemærk: I nogle af afstemningerne er der alene 6 noterede stemmer. I disse tilfælde har den administrator, der har ændret rettigheden eller har "arkiveret", afgivet den 7. stemme.

Afslåede[rediger kildetekst]

  1. ^ a b En aktiv administrator defineres som en administrator, der har lavet mindst én redigering inden for de seneste 180 dage, og som ikke har administratorstatus af softwareudviklingsmæssige årsager.