Brugerdiskussion:Hansjorn: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
EPO (diskussion | bidrag)
m done
Hansjorn (diskussion | bidrag)
Linje 34: Linje 34:


Så lige at [[:commons:Image:Nordiske-flag.jpg]] minder om dit billede. Hvis det er dit (som det jo nok er ;) ) så må du gerne lige reagere da jeg så vil sørge for at det bliver slettet. --[[Bruger:Broadbeer|Broadbeer, Thomas]] 17. dec 2007, 22:03 (CET)
Så lige at [[:commons:Image:Nordiske-flag.jpg]] minder om dit billede. Hvis det er dit (som det jo nok er ;) ) så må du gerne lige reagere da jeg så vil sørge for at det bliver slettet. --[[Bruger:Broadbeer|Broadbeer, Thomas]] 17. dec 2007, 22:03 (CET)

:I mellemtiden har jeg taget mig den frihed at rette licensoplysningerne til på Commons og slette den lokale version. --[[Bruger:EPO||EPO|]] 17. dec 2007, 22:08 (CET)
:I mellemtiden har jeg taget mig den frihed at rette licensoplysningerne til på Commons og slette den lokale version. --[[Bruger:EPO||EPO|]] 17. dec 2007, 22:08 (CET)
:: Tak til en årvågen bruger, der ikke truer med sletning og strygning og andet ondt, men gør det enkle og fornuftige. Bare der var flere som dig på Wikipedia, i stedet for disse anonyme robotter. 3 [[knol]] til dig. --[[Bruger:Hansjorn|hansjorn]] 19. dec 2007, 21:42 (CET)

Versionen fra 19. dec. 2007, 22:42

Farvelogtak

Ærgerligt du stopper Hans Jørn. Jeg synes vi har haft et godt samarbejde, så jeg vil savne dig og dit arbejde her. Hvis du helt stopper her, må jeg så overføre dine fine fotos til Commons under GFDL-licensen? Med venlig hilsen Malene

Helt OK, at du bruger billederne, som du mener bedst. Held og lykke med det. Venlig hilsen, Hans Jørn
Må jeg liste billederne i et galleri under din brugerside på Commons (som jeg har gjort for Erik Christensen), så jeg bedre kan hitte rede i hvilke af dine billeder jeg overfører hen ad vejen? Mvh Malene Thyssen 30. sep 2005 kl. 23:40 (CEST)
Du har hermed min accept af din metode - jo lettere det er for dig, jo bedre. vh/Hans Jørn
Tak Hans Jørn, jeg håber du af og til kommer forbi og hilser på trods dit Wikipedia-stop. Mvh Malene Thyssen 2. okt 2005 kl. 21:27 (CEST)
Jeg håber, du vil genoverveje din beslutning, så vi ses her igen. Vi skal jo bl.a. også have skrevet om Furesø Kommune. --Sir48 (Thyge) 30. sep 2005 kl. 13:37 (CEST)
Helt OK, at du mener det - men jeg har vist (mis)brugt min kvote på Wikipedia, så efter moden overvejelse osv. Venlig hilsen, Hans Jørn

Farvelogtak - 2.udgave: Så skete det igen, at en 'administrator' af Guds nåde forsøger at belære mig om god skik op Wikipedia - og jeg var så enfoldig at svare. Men man bliver klog af skade, så nu er det altså 2den gang, at jeg siger stop, da jeg har bedre ting at bruge min tid til. Men være advaret: Det ødelægger ideen om videndeling, at man vil monopolisere f.eks. ved et enkelt system som Wikipedia. Der er tusindvis af alternativer, hvor vi ikke behøver at misbruge tiden på ørkesløse diskussioner, der ikke fører noget sted hen.

Arkiv

Det er efterhånden beskrevet nogle steder, men jeg gør det gerne igen: Mit arbejde på Wikipedia er slut med undtagelse af nogle spørgsmål til gamle billeder, som stadig synes at dukke op - og så kom det ulyksalige spørgsmål om domænenavnet wikimedia.dk - det vil jeg for overskuelighedens skyld arkivere, så det ikke skygger for de konkrete spørgsmål til ovennævnte billeder.

Brugerdiskussion:Hansjorn/arkiv

Billeder

Helt enig

Jeg er helt enig i at, man uanset hvad man gør, får en kommentar smidt i hovedet. Flot billede - af SAS Airbus du har uploadet. (Skrev 85.82.139.149 (diskussion • bidrag) 23. jul 2007, 19:46. Husk at signere dine indlæg.)

Tak for rosen - både på den ene og på den anden måde. Kom blot inden for på wikimedial.dk - så vil jeg med glæde vise flere billeder frem af SAS-fly, hvis det har din interesse. --hansjorn 23. jul 2007, 22:53 (CEST)

Billede:Vbold-logo-120.png

For omkring to år siden lagde du Værløse Boldklubs logo op under GFDL med angivelse af dig som rettighedshaver. Jeg tror du lagde det op, inden du blev opmærksom på, hvordan ophavsretten og Wikipedia har det med hinanden. Derfor har jeg tilladt mig at slette det nu efter en bruger har gjort opmærksom på dette billede.

Hvis du skulle være uenig i afgørelsen, så er du jo velkommen til at kontakte mig, så vi kan få rodet trådene ud. --|EPO| 18. aug 2007, 13:56 (CEST)

Jeg synes,at det er en rigtig god afgørelse. Slet du blot andre billeder, hvor jeg har glemt at angive licensen. Skulle du få brug for disse billeder, kan de hentes på http://wikimedia.dk, hvor jeg generelt siger, at alle billeder har en GFDLicens. Det gør det lidt lettere (for mig) og er en af flere grunde til, at jeg ikke orker Wikipedia-Admin-Bureaukratiet. --hansjorn 8. nov 2007, 23:28 (CET)

Hej Hansjorn

Så lige at commons:Image:Nordiske-flag.jpg minder om dit billede. Hvis det er dit (som det jo nok er ;) ) så må du gerne lige reagere da jeg så vil sørge for at det bliver slettet. --Broadbeer, Thomas 17. dec 2007, 22:03 (CET)

I mellemtiden har jeg taget mig den frihed at rette licensoplysningerne til på Commons og slette den lokale version. --|EPO| 17. dec 2007, 22:08 (CET)
Tak til en årvågen bruger, der ikke truer med sletning og strygning og andet ondt, men gør det enkle og fornuftige. Bare der var flere som dig på Wikipedia, i stedet for disse anonyme robotter. 3 knol til dig. --hansjorn 19. dec 2007, 21:42 (CET)