Forskel mellem versioner af "Michael Mio Nielsen"

Spring til navigation Spring til søgning
1 byte tilføjet ,  for 12 år siden
ingen redigeringsopsummering
(m)
Mio gik fra barndoms klubben [[Albertslund IF]] til [[BK Frem]] 1988. Han blev [[1992]] solgt til den franske klubb Lille OSC efter en brandkamp på [[Frederiksberg stadion]], hvor Frem besejrede [[KB]] med 5-0 og han-fik det sjældne 7-tal på [[Ekstrabladet|Ekstrabladets]] rangliste. Han fik ingen større succes fik i det franske og Frem lejede ham, men han kunne ikke medvirke til at Frem undgik nedrykningen, men han fik personlig succes og bliv udtaget til ligalandsholdets rejse til [[USA]].
 
Efter FREMsFrem`s manglende oprykning i [[1993]] forsøgte han sig i [[Brøndby IF]], der dog ikke ville skrive kontrakt med ham og han fortsatte til [[F.C. København]] og tilbød at spille som amatør, indtil klubben var blevet overbevist om hans kvaliteter. Udover at han blev anfører i klubben er han også den spiller der har spillet flest kampe for F.C. København. Hele 284 kampe blev det til inden han indstillede karrieren.
 
Han spillede én landskamp for {{f|Danmark}}; startede inde i venskabskampen den [[30. januar]] [[1993]] i [[Tempe]] mod {{f|USA}}. Kampen sluttede 2-2. Efter 20 minuter blev han, på grund af en skade, udskiftet med en anden debutant [[Stig Tøfting]]. Har efter karrieren spillet på [[DBU|DBUs]] inofficiella veteranlandshold.
Anonym bruger

Navigationsmenu