Skabelondiskussion:Infoboks verdensarvsområde: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
m
No edit summary
-- det er vi altså ikke interesserede i, at der skal være i én infoboks. Ét må være nok.. --[[Bruger:HenrikRomby|HenrikRomby]] 19. okt 2008, 16:29 (CEST)
::Med hensyn til Rombys fjernelse af muligheden for billede 2, så er det en hel uantagelig ændring, som han ingen bekomst har til at foretage. Muligheden bruges allerede på [[Stonehenge]] og også på [[Jellingstenene]], og efter som jeg forstår at der findes op imod tusind verdensarvområder, vil vi med stor sandsynlighed få stor brug for denne mulighed fremover. Det er jo således, at findes der et ekstra billede i forvejen på en side - som var tilfældet med Stonehenge og Jelling, så kan det med fordel sættes ind nederst i boksen. For siden [[Pompeii]] og de tilknyttede 2 andre områder, giver det god mening at vise et kort neder~st i boksen, ofro alle 3 områder.[[Bruger:John Peters|John Peters]] 19. okt 2008, 16:35 (CEST)
::Jamen, så lad os da få mulighed for at få seksten billeder i boksen. Eller, i alle bokse faktisk, deres artikler kan jo også have mere end et billede -- og disse ændringer kan kun ske for langsomt! ironi anvendt...
::Hvorfor er det en fordel at placere alle billeder i boksene? --[[Bruger:HenrikRomby|HenrikRomby]] 19. okt 2008, 16:42 (CEST)
10.818

redigeringer

Navigationsmenu