Skabelondiskussion:Infoboks verdensarvsområde

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Indlæg fra 18. okt 2008[redigér wikikode]

Der er en bug der skriver ID'et ud i toppen i venstre side uden for boksen . Se Jelling-stenene - Nico 18. okt 2008, 12:37 (CEST)

Om to billeder[redigér wikikode]

-- det er vi altså ikke interesserede i, at der skal være i én infoboks. Ét må være nok.. --Hockeyindustrien 19. okt 2008, 16:29 (CEST)

Med hensyn til Rombys fjernelse af muligheden for billede 2, så er det en hel uantagelig ændring, som han ingen bekomst har til at foretage. Muligheden bruges allerede på Stonehenge og også på Jellingstenene, og efter som jeg forstår at der findes op imod tusind verdensarvområder, vil vi med stor sandsynlighed få stor brug for denne mulighed fremover. Det er jo således, at findes der et ekstra billede i forvejen på en side - som var tilfældet med Stonehenge og Jelling, så kan det med fordel sættes ind nederst i boksen. For siden Pompeii og de tilknyttede 2 andre områder, giver det god mening at vise et kort neder~st i boksen, ofro alle 3 områder.John Peters 19. okt 2008, 16:35 (CEST)
Jamen, så lad os da få mulighed for at få seksten billeder i boksen. Eller, i alle bokse faktisk, deres artikler kan jo også have mere end et billede -- og disse ændringer kan kun ske for langsomt! ironi anvendt...
Hvorfor er det en fordel at placere alle billeder i boksene? --Hockeyindustrien 19. okt 2008, 16:42 (CEST)
Syn's det virker grafisk klodset med to billeder i boksene, men der kan være en relevans for feltet til evt. lokalkort (her tænker jeg ikke på possitionskort). -- Nico 19. okt 2008, 16:50 (CEST)
Enig med Nico. Der kan være behov for et ekstra billedfelt i en infoboks, men den skal normalt ikke bruges til et ekstra fotografi af det samme. Anvendt som på Stonehenge eller Jelling-stenene synes jeg det er en misforståelse, som heller ikke ser pænt ud. --Sir48 (Thyge) 19. okt 2008, 16:57 (CEST)

Dobbelte koordinater[redigér wikikode]

Denne skabelon lader til at give koordinater både i øverste højre hjørne og lige over brødteksten, når den anvendes med et indlejret kort, se f.eks. Kronborg og Pyramidekomplekset med sfinksen ved Giza. Også Roskilde Domkirke har problemet, men der lander de ekstra koordinater nede i det afsnit, hvor infoboksen er placeret (hvorfor i øvrigt placere infoboksen i et tilfældigt afsnit?). I Białowieska nationalpark er der ikke noget indlejret kort, så der går det ikke galt. Flere af artiklerne (i alt fald Ghadames og Victoria Falls) har i øvrige grimme fejl i koordinatvisningen. --Palnatoke (diskussion) 21. jan 2014, 11:55 (CET)

Jeg har rettet dobbeltvisning - det var min fejl.. Jeg er ved at prøve fange tilfælge, hvor der vises 2 koordinater i øverste højre hjørne og jeg vil fange det ved at både bruge {{coor title dms}} som bruges i artikel og {{coord}} som bruges i infoboks - den sidste skabelon og modul har validering af koordinater - de giver de sidste fejl. De kan findes via Kategori:Sider med fejlagtige koordinattags og skal rettes. --Steen Th (diskussion) 21. jan 2014, 12:06 (CET)
Det lader til at den ikke kan klare koordinater syd for Ækvator? Knud Winckelmann (diskussion) 31. jan 2014, 15:45 (CET)
Der er sat negative koordiner på bl.a. syd for Ækvator - for at visning af koordinater skal retning tilføjes og tal ændre til postive værdier. Jeg ved ikke om kort-skabelonen skal rettes til.... det vil jeg helst ikke rører. --Steen Th (diskussion) 31. jan 2014, 16:39 (CET)

Ændring af håndtering af koordinater igen[redigér wikikode]

Jeg har ført håndtering af Coord tilbage igen - dvs rullet Bruger:Weblars ændringer tilbage. Og så har jeg til retning til kortkoordinater - så virker den også uanset hvor på klonen det er. Jeg har i forbindelse med tjek af koordinater imod wikidata, at mange koordinater kommer på den forkert halvkugle. Og det bedste er at ensrette håndtering af koordinater, så de altid angives med positiv værdi. Så der er noget del rettelser af koordinater, som er i Kategori:Sider med fejlartig koordinatmærker. Derudover har jeg opdaget endnu flere dobbeltkoordinater i dem... --Steen Th (diskussion) 8. aug 2014, 16:17 (CEST)

@Steenth:: Jeg har søgt at bruge coor title dms istedetfor coord, og den redigering har du så tilbageført - jeg har også startet en generel diskussion på Brugerdiskussion:Steenthbot.
Til gengæld havde jeg ikke set dit indlæg her, fra 2014. Det er selvfølgelig en både reel og alvorlig problemstilling du fører på bane, hèr, og jeg håber du kan give mig et link/eksempel på malfunktionen. Sechinsic (diskussion) 8. maj 2016, 11:36 (CEST)
Det er 2 år siden, så jeg har ikke mere eksemplerne. Men jeg kan se den måde han brugte Coord ville give problemer. Der var en udregning, som skabelon/modul godt kan klare og burde være der. --Steen Th (diskussion) 8. maj 2016, 12:01 (CEST)
Det er med andre ord ikke længere relevant? Sechinsic (diskussion) 8. maj 2016, 12:45 (CEST)
Den er ikke mere relevant den diskussion. Derudover har det bruget Skabelon:Coord siden den gang uden nogen har rapporteret problemer. --Steen Th (diskussion) 8. maj 2016, 21:13 (CEST)
Jeg antager at skabelonen coor title er fuldt funktionel. Sechinsic (diskussion) 8. maj 2016, 21:36 (CEST)
coor title er under afvikling. Og de gamle Coor-skabelonerne bliver ændret til omstillinger til Coord --Steen Th (diskussion) 9. maj 2016, 00:10 (CEST)
Det undrer mig ikke. Men diskussions-niveauet er for lavt. Du er for meget opsat på at føre dit projekt igennem. Sechinsic (diskussion) 9. maj 2016, 15:29 (CEST)